FOTO: „Satul Prieteniei Bergenbier”, în Cetatea Alba Carolina. Muzică bună şi bere la discreţie, în weekend la Alba Iulia. Hai de vezi!

Paul Voicu - Primar 2020

A fost montată SCENA şi CĂSUŢELE cu bere în Piaţa Cetăţii:  „Zilele Prieteniei” încep MÂINE la Alba Iulia. PROGRAMUL şi cât costă o bere

Zilele Prieteniei Bergenbier la Alba Iulia008Pregătirile pentru „Zilele Prieteniei Bergenbier” sunt în toi în Piaţa Cetăţii Alba Carolina. Căsuţele cu puncte pentru servire a berii şi o scenă de peste 15 metri înălţime au fost amplasate aici, iar prin piaţă „mişună” motostivuitoarele cu baxuri de bere. De asemenea, zeci de mese sunt pregătite pentru a umple piaţeta.

ELIT

Distracţie la maxim, cu show-uri de artificii la Simfonia Focului, zeci de ore cu muzică bună şi bere la discreţie, asta îi aşteaptă pe cei care vor alege să-şi petreacă acest sfârşit de săptămână  în „Cealaltă Capitală”.  Viţa de Vie, Zob, Nişte Băieţi, Ska’nk, Paraziţii, R.O.A, Zilele Prieteniei Bergenbier la Alba Iulia013Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel, sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca pe scena de la Alba Iulia.

Accesul în Piaţa Cetăţii este restricţionat astăzi, 25 iulie, şi asta pentru ca pregătirile pentru eveniment să se desfăşoare în condiţii optime. Scena de peste 15 metri înălţime şi 18 metri lăţime a fost deja instalată, iar în piaţetă sunt „împrăştiate” căsuţe cu puncte pentru servire a produselor, precum bere, apă sau cârnaţi şi bavarezi.

Mihail David - 2020

Zilele Prieteniei Bergenbier la Alba Iulia005În Piaţetă vor fi amplasate şi câteva zeci de mese, pentru ca spectatorii să aibă „confortul” necesar să se desfăşoare la concertele ce vor avea loc aici.

Toate produsele de la festival vor fi comercializate prin folosirea jetoanelor speciale „Zilele Prieteniei Bergenbier”, acestea putând fi achiziţionate de la cele două puncte speciale amenajate în festival. Cei care vor să îşi facă un calcul de acasă,  trebuie să ştie că pentru un pahar de bere trebuie achiziţionat, contra sumei de 3 lei, un jeton, iar pentru o porţie de cârnaţi sau bavarezi, 2 jetoane.

Zilele Prieteniei Bergenbier la Alba Iulia011„Zilele Prieteniei Bergenbier”, cel mai mare turneu muzical al verii 2014 ajunge pentru prima dată în Alba Iulia. Sâmbătă şi duminică, Cetatea Alba Carolina va răsuna de muzică bună, plină de ritm, alături de cei mai tari artişti ai momentului, într-o atmosferă incendiară.

Line up-ul complet al festivalului care numără peste 32 de formaţii a făcut rapid din seria concertelor „Zilele Prieteniei Bergenbier” un „must attend” în materie de evenimente muzicale, în cele 5 oraşe în care a ajuns până acum. După ce zeci de mii de oameni au sărbătorit prietenia, acum este rândul celor din Alba Iulia să ia parte, în weekendul 26 – 27 iulie, la ce mai mare manifestare muzicală a verii 2014.

Sâmbătă, 26 iulie, capul de afiş va fi ţinut de Viţa de Vie, Zob, Nişte Băieţi, Ska’nk. În ziua de duminică, 27 iulie, weekend-ul prietenilor va continua cu Paraziţii, R.O.A, Mihai Mărgineanu, Ultimu’ Nivel. Toţi aceştia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forţă, scăldat în valuri de bere.

În fiecare oraş în care evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani şi de prieteni, în urma unui concurs desfăşurat online. Astfel, în ziua de sâmbătă, publicul îi poate asculta pe: Anysound şi Mercedes Band, iar duminică, trupele N.O.R. şi Bohemian Groove sunt programate să deschidă evenimentul.

Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” animă cetatea cu voie bună şi distracţie începând cu ora 16:00 în ambele zile de concerte, iar intrarea este liberă.

Pentru că putem fi cu toţii mai buni, mai buni prieteni, te aşteptăm la Cetatea Alba Carolina pe 26 şi 27 iulie, la „Zilele Prieteniei Bergenbier”, pentru a sărbători împreună prietenia si muzica de calitate, şi să cinstim un pahar de Bergenbier alături de cei mai talentaţi artişti ai momentului„, au transmis organizatorii.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Comentarii

marius 25 iulie 2014 at 23:30

cat a platit bergenbier pentru reclama si pentru piata de desfacere? cat a platit primaria pentru reclama si piata de desfacere a bergenbier? intrebari interesante, nu-i asa?

Ovidiu 26 iulie 2014 at 8:49

@ marius.
Foarte interesante, e plin de comentarii si dezbateri TV, vuiesc ziarele sa-ti de-a tie un raspuns, situatia politica mondiala e pusa in pericol, s-au inchis bancile, metroul a intrat in greva, autobuzele nu mai circula, oamenii nu-si mai dau copiii la scoala….
Tu te uiti in oglinda dimineata? Si nu te sperii cand vezi un copac in oglinda?
Ce poate face TV-ul din oameni….incredibil…..

Dan 26 iulie 2014 at 20:51

Draga Marius,

Deaia nu mai poti tu de cat a platit x si y ? :)) ti-e ciuda Jderule.

Oricum Alba si judetul Alba ( Sebes/Blaj/Cugir cel putin) sunt in ascensiune economica

Chiar nu stiu ce te doare pe tine capul….omu’ pomu’!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...