Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. ”Săptămâna legumelor și fructelor donate”, la Grădinița cu Program Prelungit Step by Step Nr.12 Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copiii, părinții și personalul Grădiniței Step by Step nr. 12, condusă de director Suciu Veronica, au participat astăzi, 22 noiembrie 2017, la campania socială națională de sprijinire a persoanelor aflate în dificultate, „Săptămâna legumelor și fructelor donate”, desfășurată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

Cu acest prilej, copiii de la Așezământul Social Izvorul Tămăduirii din Oarda de Jos au vizitat fiecare grupă din grădinița noastră, au cântat, s-au jucat și s-au bucurat împreună cu preșcolarii. Apoi, copiii din grupele mari și cei din Oarda au participat la activitățile artistico-plastice și practice din cadrul atelierelor de lucru organizate în sala multifuncțională a grădiniței.  Lucrând în echipă, copiii au realizat lucrări ingenioase având ca temă Fructe și legume, folosind tehnici diverse și materiale reciclabile.

Ziua s-a dovedit a fi minunată pentru copii, mai ales pentru prietenii din Oarda de Jos, care au exclamat cu entuziasm: „A fost cea mai frumoasă zi!”

La plecare, copiii au luat acasă fructele și legumele primite în dar.

Mulțumim tuturor părinților care ne-au sprijinit în această acțiune și împreună cu copiii lor au reușit să înfrumusețeze ziua prietenilor de la centru, ajutându-i să se hrănească sănătos, prin consumul de fructe și legume.

Expoziția cu lucrări realizate în cadrul acestor ateliere a fost amenajată în sala multifuncțională și va fi vizitată în zilele următoare de toți copiii din grădiniță.

Prof.inv presc. Decean Ioana Delia

Responsabil Imagine al GPP  Step by Step Nr12 Alba iulia

[nggallery id=4886]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea