Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: S-au stabilit semifinalele Campionatului Speranţelor „Dragoş Damian” 2014 *Meciuri tari sâmbăta viitoare la Galda de Jos

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sperante Sferturi57Astăzi, la baza sportivă din incinta Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia s-au desfăşurat partidele din sferturile Campionatului Speranţelor „Dragoş Damian” 2014. Frumoasa competiţie destinată copiilor născuţi în anul 2004 şi mai mici a beneficiat de emoţii, bucurie, lacrimi şi nu în ultimul rând spectacol din parte micilor fotbalişti.

Cele 8 echipe care s-au calificat din grupe au pornit încrezătoare în faza eliminatorie a competiţiei. Micii fotbalişti s-au concentrat şi de să nu recunoaştem, au jucat un fotbal foarte frumos. Iată rezultatele înregistrate în sferturi:

*LPS Sebeş – Viitorul Alba Iulia 3-0

*Viitorul Abrud – Viitorul Aiud 4-8

*Drum Nou Bistra – CSO Cugir 0-11

*Unirea Alba Iulia – Europa Alba Iulia 0-0 (3-1 după executarea loviturilor de departajare)

Semifinalele şi finala competiţiei se vor desfăşura sâmbătă, 7 iunie, pe terenul sintetic de la Galda de Jos. Iată cum arată configuraţia ultimului act al competiţiei: Unirea Alba Iulia – LPS Sebeş şi Viitorul Aiud – CSO Cugir. 

[nggallery id=1860]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea