Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Restaurantul de lux de pe Dealul Mamut va fi scos la licitație, pentru închiriere. Priveliște de vis, deasupra pistei de biciclete

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

restaurant de lux20În cadrul proiectului prin care s-a amenajat Parcul Dendrologic ”Dr. Ioan Vlad” s-a construit și un restaurant de lux care oferă o priveliște de vis, deasupra pistei de biciclete care traversează Dealul Mamut. Obiectivul nu are doar un singur restaurant ci este un veritabil loc pentru picnic, în care oamenii pot să-și aducă mâncarea de acasă, având locuri special amenajate, pentru grătare.

În viitorul apropiat acesta va fi scos la licitație, pentru închiriere. Nu se știe cu exactitate prețul de pornire, însă surse din administrația locală ne-au informat că se dorește recuperarea banilor alocați construirii acestuia în 20 de ani, iar în următorii 20, scoaterea profitului.

Cel mai probabil, obiectivul va avea taxă de intrare (posibil 10 lei) și parcare cu plată.

restaurant de lux40”Sper ca cineva să vină să-l ia în concesiune, pentru a se ocupa de ceea ce este aici. Nu e treaba Primăriei să facă grătare. Zona este deosebită. Lucrarea a ieșit bine, este recepționată. Trebuie să scoatem o hotărâre de consiliu, iar apoi să scoatem acest spațiu la licitație, pentru închiriere. Nu știu cât va costa. S-a creat zona și nu o putem lăsa nesupravegheată și a nimănui. Trebuie să intre într-o închiriere la cineva care se va ocupa de ea”, a spus astăzi primarul Mircea Hava.

Edilul orașului asigură că administrația locală se va ocupa și de asfaltarea drumului până la obiectiv, pentru albaiulieni, da și pentru ca viitorul administrator să aibă toate premisele unei afaceri reușite.

”Va intra și strada în refacere. Jos mai trebuie să cumpărăm teren, pentru a face acolo un parc de joacă. Mult mai repede de primăvară, șoseaua va fi gata. Ce mai avem de lucru este o legătură până la Pâclișa. Sper să reușim să ne înțelegem cu proprietarii pentru a lega cele două localități. Îi felicit pe cei care au scris proiectul pentru că Alba Iulia va merita un asemenea parc”, a mai spus Hava, la inaugurarea pistei de biciclete care traversează Dealul Mamut din Alba Iulia.

[nggallery id=2163]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea