Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Rareș Stanciu, fratele lui Nicolae, căpitanul României, debut la CSM Unirea Alba Iulia, în Liga 3, la 15 ani!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rareș Stanciu, fratele mai mic al internaționalului român Nicolae Stanciu, căpitanul și decarul echipei naționale, a debutat în Liga 3, astăzi, 19 mai, la vârsta de 15 ani 3 luni și 25 de zile!

După 15 ani, un nou Stanciu a jucat pentru Unirea Alba Iulia: Rareș, care aidoma lui Nicolae a debutat la 15 ani și câteva luni la echipa de seniori. Iarăși coincidență, primul său antrenor a fost tot Alexandru Kalanyos, la fel ca în cazul lui Nicolae!

Nicolae Stanciu, ajuns la 30 de ani, a afirmat în repetate rânduri că vrea șă-și închieie cariera de jucător la Unirea Alba Iulia, echipa sa de suflet.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

CSM Unirea Alba Iulia a terminat stagiunea cu o victorie, pe terenul unei participante la barajul de promovare, ;i a obținut clasarea pe treapta a treia a podiumului.

Nicolae a evoluat în campionatul Chinei astăzi, integralist în disputa din etapa a 8-a, Wuhan Three Towns – Chengdu Rongcheng.

Tot la o vârstă fragedă a debutat la echipa din Cetatea Marii Uniri „Big Brother” Nicolae: în 24 mai 2008, la 15 ani și două săptămâni, antrenorul Aurel Șunda i-a prilejuit debutul în Divizia B, la partida Unirea Alba Iulia – Corvinul Hunedoara 4-1!

Rareș a purtat numărul 19 pe tricoul și a intrat în ultimele 5 minute ale întâlnirii, trimis în teren de antrenorul Marcel Rusu, dintre Unirea Ungheni și CSM Unirea, câștigată de vizitatori cu scorul cu 2-1, din play-off-ul Seriei 9!

Pe urmele fratelui mai mare, căpitanul „tricolorilor”, Rareș este un nou Stanciu în tricoul Unirii Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea