Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Prima ninsoare a acoperit Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

La Alba Iulia, prima zăpadă din an face casă bună cu soarele. Deși zona se află sub cod galben de ninsori și vânt, vremea e de promenadă, joacă și oferă speranțe iubitorilor de sporturi de iarnă pentru un sezon generos.

Ninsoarea a venit la fix și pentru autoritățile locale, care au reușit să finalizeze și să inaugureze latura de vest a Cetății Alba Carolina. Primii fulgi au venit, parcă la comandă, aseară, când a fost inaugurat Parcul Sărbătorilor de Iarnă din aceeași cetate în formă de stea, vestită deja în toată țara.

Practic, după o noapte în care a nins ore întregi, oraşul s-a arătat locuitorilor, în această dimineaţă, complet alb. Din fericire, utilajele de deszăpezire au acţionat, înlăturând pericolul pentru şoferi și pietoni deopotrivă.

Utilajele au curăţat cu prioritate arterele principale, continuând apoi pe străzile secundare. Circulaţia rutieră în Alba Iulia se desfăşura în condiţii bune. Codul galben de ninsori expiră mâine dimineață la ora 8.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea