Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Președintele companiei Jidvei, Claudiu Necșulescu, a primit, din partea Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, distincția de omul anului 2018 pentru sprijinul adus învățământului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia acordă în anumiți ani un titlu onorific uneia dintre personalitățile care a fost constant alături de studenți și cadrele didactice. Anul acesta fiind unul special, în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri, distincția a fost acordată lui Claudiu Necșulescu, președintele companiei Jidvei S.A.

„O universitate nu poate trăi niciodată singură. Dacă nu ai fi conectat la mediul privat cât și la instituțiile publice, practic nu te poți dezvolta. Distincția nu o acordăm în fiecare an, decât atunci când considerăm oportun, când găsim pe cineva care sprijină valorile universității albaiuliene, atunci acordăm acest titlu de om al anului.

Există un om inimos care de-a lungul timpului a sprijinit sute de studenți pentru a-și dezvolta o carieră la Alba Iulia și a devenit un angajator al absolvenților. Este vorba de managerul companiei Jidvei, Claudiu Necșulescu,” a spus Daniel Breaz, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918”.

„Este un moment deosebit de emoționant pentru mine. Îmi place să cred că implicarea mea în susținerea actului educațional este elementul fundam care a determinat această apeciere. Când vorbesc de educație, vorbesc de preșcolari, de ceea ce înseamnă credința în Dumnezeu, respectarea valorilor, a tradițiilor neamului românesc. Dragi absolvenți, în voi văd viitorul și tocmai de aceea vă îndemn să fiți curajoși, să aveți putere și încredere în viitorul acestei nații,” a declarat Claudiu Necșulescu.

Distincția a fost acordată în cadrul ceremoniei de absolvire a studenților și masteranzilor Universității din Alba Iulia.

[nggallery id=5758]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea