Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Premierul Dancilă și membrii Guvernului au fost decorați de ÎPS Irineu, cu ordin bisericesc, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aflați la Alba Iulia pentru a participa la ședința solemnă a Guvernului României, dedicată Centenarului, premierul Viorica Dăncilă și miniștrii Cabinetului său au au fost decorați de ÎPS Irineu, cu ordine bisericești.

La rândul său, premierul României i-a oferit înaltului prelat un stilou și l-a rugat să scrie rugăciuni pentru ca românii să fie mai puțin dezbinați.

”Din păcate, vedem că și în An Centenar, multă dezbinare există și cred că numai o românie unită pentru proiectele importante pentru țară ne va ajuta să facem pași importanți. Acest lucru eu chiar mi-l doresc și sper să înțeleagă cât mai mulți români”, a spus Viorica Dăncilă.

Vizita la Catedrala Încoronării și întâlnirea cu Arhiepiscopul Albei Iulia a făcut parte din programul oficial al premierului. Înainte de acest moment oficialii au vizitat Monumentul Unirii, unde au făcut poze de grup.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

TITULARIZARE 2024, în Alba: 702 candidați, susțin miercuri, 17 iulie, proba scrisă a concursului. Precizările IȘJ în contextul codului roșu de caniculă

Ziarul Unirea

Publicat

în

TITULARIZARE 2024, în Alba: 702 candidați, susțin miercuri, 17 iulie, proba scrisă a concursului. Precizările IȘJ în contextul codului roșu de caniculă Miercuri, 17 iulie, va avea loc proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2024. Proba va începe la ora 9:00, în cele 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea