Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| PREMIERĂ în județul Alba: Servicii funerare pentru animalele de companie. Incinerarea necuvântătoarelor, o opțiune tot mai des aleasă de către proprietari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| PREMIERĂ în județul Alba: Servicii funerare pentru animalele de companie. Incinerarea necuvântătoarelor, o opțiune tot mai des aleasă de către proprietari

Locuitorii din județul Alba care au animale de companie se confruntă cu o serioasă problemă atunci când companionul necuvântător care le-a fost prieten o viaţă îşi dă obştescul sfârşit.

Cei care stau la casă recurg de obicei la varianta de a-şi înmormânta animalul în grădină, dar cei de la bloc sunt nevoiţi să apeleze la tot felul de improvizaţii pentru a găsi un loc de odihnă pentru pisica sau câinele care le-a înseninat viaţa.

Pentru astfel de situaţii, Eden Funerare Alba a găsit soluţia. Inițiativa celor de la firma de pompe funebre este o prem‪ieră în județ, fiind prima firmă care oferă servicii pentru animalele de companie decedate.

”Suntem conștienți de importanța pe care o au animalele de companie în viața noastră și ne dedicăm să le oferim un sfârșit demn și respectuos.

Înțelegem că pierderea unui animal drag este o experiență emoțională, iar dorința noastră este să vă ajutăm să treceți prin acest moment dificil cu decență, discreție și profesionalism.
Incinerarea animalelor de companie este o opțiune tot mai des aleasă de către proprietarii care doresc să-și ia rămas bun într-un mod personalizat. Procesul de incinerare se desfășoară într-un mod sigur și etic, asigurându-vă că rămășițele animalului dumneavoastră sunt tratate cu demnitate”, au transmis reprezentanții firmei.

Costul incinerării diferă de la animal la animal și se calculează în funcție de kilograme și dimensiune, la căței, de exemplu.

Eden Funerare Alba are o colaborare cu un crematoriu de animale, care face fiecare incinerare individual, ceea ce este un plus mare pentru familie, cenușa pe care o primesc fiind doar a animăluțului lor, iar prețurile sunt aproximativ la fel ca în cazurile unde incinerarea se face la comun.

De asemenea, firma colaborează și cu un cabinet veterinar: ”Momentan doar cu unul, pentru că suntem la început pe partea asta de servicii funerare. Ne-am ocupat doar de cele clasice pentru 13 ani”, a declarat Ionuț Tarau pentru ziarulunirea.ro.

Recent am dus la bun sfârșit dorința unei familii din județul Alba care, timp de mai mulți ani, s-a bucurat de compania unui bichon frumos. Ne-am asigurat că animalul a fost tratat cu grijă și respect pe toată durata procedurii.

Dacă sunteți în căutarea unei firme care să ofere servicii de incinerare pentru animalele de companie cu profesionalism și compasiune, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon 0740.016.710”, a mai transmis acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională Noul An srilankez este sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. La eveniment sunt prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România. Muncitorii din Sri Lanka au început […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea