Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ Premieră în Alba: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, organizată de Asociația Arche Noah Transilvania în colaborare cu Dog Rescue Norway și Dog Rescue România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârșitul săptămânii trecute la Centrul de adopții al Asociației Arche Noah Transilvania, din Vințu de Jos, a avut loc o campanie de sterilizări gratuite – acțiune în premieră pentru Alba – derulată cu ajutorul Dog Rescue Norway si Dog Rescue Romania.

Pe parcursul a două zile, medici veterinari din București au operat 188 de animale (câini și pisici), aduse de stăpâni din toate zonele județului. Mai mult, cei 106 câini (din care 79 au fost femele), au primit tot gratuit și câte un microcip și au fost înregistrați în baza de date națională.

”Pentru noi, aceste campanii sunt absolut necesare dacă dorim să diminuăm numărul cățeilor și pisicilor abandonate. Succesul acestei campanii se datoreaza în mod special echipei deosebite de doctori, condusa de Rudi Hofmann, și voluntarilor noștri cu care am putut organiza perfect desfășuarea acestei acțiuni. Vrem să mulțumim celor care alături de echipa de doctori ne-au ajutat: Iulia Nedelcu, Mircea Krausz și Emanuel Ioan Goția care au asistat, operat, împreuna cu doctorii; Amrita Kellner, care a venit special din Germania să ajute; Ana Maria Luca, cel mai harnic și constant voluntar; Andreea Anghel, Cristina și tuturor voluntarilor care ne-au ajutat”, a spus Bettina Huttemann, care conduce Asociația Arche Noah Transilvania.

Ea a ținut să menționeze faptul că, deși sterilizările au fost gratuite, mulți dintre proprietarii animalelor, dar și alte persoane au făcut donații. De asemenea, Hotel Allegria a sponsorizat acțiunea cu cazarea și masa doctorilor veterinari, în perioada campaniei.

Președintele Asociației Arche Noah Transilvania ne dă și o veste bună – campaniile de sterilizări gratuite vor continua: ”Din Germania am fost permanent sustinuți financiar și prin voluntariat de partenerii noștri „Rumänische Findelhunde e.V.”, precum și de Ingrid Herdmann cu echipa ei, care ne-a donat deja un mic început pentru nouă campanie”.

[nggallery id=4782]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea