FOTO: Prefectul de Alba, Gheorghe Feneșer – pata de culoare… apolitică de la mitingurile organizate de PSD-UNPR-PC în județul Alba

Forța de atracție a serbărilor câmpenești cu miros de mici și bere – o tradiție păstrată cu sfințenie de partidele politice participante la toate alegerile care au avut loc de la Revoluție încoace, are puteri nebănuite asupra cetățeanului român, fie el agricultor, muncitor, absolvent de studii mai mult sau mai puțin superioare sau chiar… prefect și subprefect de județ, dacă este să comentăm cel mai amplu și mai recent eveniment electoral desfășurat în Alba.

Cum altfel s-ar putea explica prezența prefectului Gheorghe Feneșer și cea a subprefectului Cornel Murg la mitingurile organizate de Alianța PSD-UNPR-PC zilele trecute în mai multe orașe din județ?

ELIT

Este adevărat, am putea crede că cei doi sunt mari amatori de discursuri politice, însă având în vedere faptul că nu au fost văzuți luând notițe pentru a face ulterior ”analiză pe text”, prezența lor în mulțimea adunată să-i asculte pe Maria Grapini, Victor Negrescu și Laurențiu Rebega – candidați ai Stângii la europarlamentare, nu se justifică.

Ar mai rămâne o singură explicație: poate cei doi ”capi” ai instituției ce reprezintă Guvernul în teritoriu s-au hotărât să urmeze exemplul președintelui țării care a îmbrăcat, peste veșmântul apolitic al funcției sale, tricoul unui anume partid și a pozat ostentativ, pentru a arăta că el nu se împiedică de ”mici amănunte” legislative și constituționale.

Totuși, având dovezi certificate prin imaginile de mai jos că aceștia nu au purtat însemnele partidelor care au organizat mitingurile – chiar dacă prefectul de Alba ”s-a nimerit” să stea mai tot timpul printre susținătorii PC, tot varianta forței de atracție a micului electoral asupra cetățeanului român (indiferent de pregătire, meserie, ocupație sau funcție) rămâne explicația cea mai plauzibilă.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

10 Comentarii

w1 3 mai 2014 at 13:46

Cam penibil articolul… Daca nu ia cuvantul la miting si nu participa in calitate oficiala nu-i poate interzice nimeni sa ia parte la ce adunari populare doreste in calitate de persoana fizica. Lasa ca este perfect LEGAL ca Basescu s-a pozat ieri cu toate „pipitele” din PMP la malul marii purtand un tricou cu „Eu votez PMP”.

cugir 3 mai 2014 at 14:16

cugireni nu va mai vindeti nimanui pentru doi mici!

cugir 3 mai 2014 at 14:17

chiar nu vedeti ce fete au astia care va vor ‘binele’?

cristian 3 mai 2014 at 16:15

Daca era Mitrut din Teius acolo , alte comentari sunt de prisos

Negre 3 mai 2014 at 19:33

Si prefectul Gheorghe Feneser si subprefectul Murg sunt oamenii de baza in Alianța PSD-UNPR-PC. Fac campanie electorala cu oamenii din alianta, ce nu ati inteles?

Mariana 1 3 mai 2014 at 23:20

De acord cu articolul. Un singur lucru m-a deranjat si anume folosirea in continuare a cuvantului Revolutie. Care revolutie ? Acum dupa zeci de ani ne mai amagim (si mai ales prin ziare) ca a fost revolutie ? A fost o miscare pusa la cale din vreme de serviciile secrete pentru inlaturarea lui Ceasca si imbogatirea rapida a noilor veniti. Ce, nu e clar ?

cugir 3 mai 2014 at 23:51

‘pata de culoare’….toti sunt patati indiferent de culoare

d 5 mai 2014 at 14:57

Pai tot cu securistul Feneser de la doi si un sfert si obscurul Narita, slugoi si informator de meserie la puscaria Aiud se doreste sa facem statul de drept? Rusine mai sa va fie. Meritati sa fiti linga Voiculescu in boxa acuzatilor.

Bula 5 mai 2014 at 18:40

@ d, imi placi. Pupinc(#)uresti de baza a’la base.

alex 6 mai 2014 at 17:08

Vrei sa castigi venituri suplimentare in fiecare luna? Intra pe:
sfi4.com/13953132/FREE

Comentariile sunt oprite