FOTO: Prea lungă bariera, sau autobuzul prea înalt?

O situație hilară a fost surprinsă, luni, de un albaiulian și distribuită pe rețeaua de socializare. Modul în care șoferul unui autobus STP a așteptat la bariera de la trecerea peste calea ferată spre șoseaua de centură a iscat comentarii ironice din partea internauților, atât pe seama conducătorului auto, cât și pe seama CFR:

”De fapt au făcut ăștia barierele prea lungi”, a scris un comentator; ”Bariera ar trebui să aibă senzor să nu lovească mașinile. Greu cu tehnologia la CFR”, a scris altul. ”Sau șoferul nu are nicio vină. Deoarece la acea trecere de cale ferata se stă în coloană. Se pare că a apucat să treacă de barieră și semnalul că se pune bariera l-a prins trecut un pic”, a încercat o explicație mai serioasă un alt comentator.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Dragomir Sebastian 6 martie 2018 at 17:03

intamplarea asta ori e veche ori s-a mai intamplat odata, am vazut si eu odata asta tot cu un autobuz STP dar cu ceva timp in urma si nu a fost vina soferului nici a coloaneai formate, un sofer a ramas blocat in fata autobuzului, din ce cauza nu stiu dar pur si simplu nu era nimeni in fata si el era oprit iar autobuzul nu avea cum sa treaca pe langa asa ca l-a prins bariera. iar daca incerca sa iasa dupa ce s-a lasat pe el.. rupea bariera.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...