Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Prea lungă bariera, sau autobuzul prea înalt?

Ziarul Unirea

Publicat

în

O situație hilară a fost surprinsă, luni, de un albaiulian și distribuită pe rețeaua de socializare. Modul în care șoferul unui autobus STP a așteptat la bariera de la trecerea peste calea ferată spre șoseaua de centură a iscat comentarii ironice din partea internauților, atât pe seama conducătorului auto, cât și pe seama CFR:

”De fapt au făcut ăștia barierele prea lungi”, a scris un comentator; ”Bariera ar trebui să aibă senzor să nu lovească mașinile. Greu cu tehnologia la CFR”, a scris altul. ”Sau șoferul nu are nicio vină. Deoarece la acea trecere de cale ferata se stă în coloană. Se pare că a apucat să treacă de barieră și semnalul că se pune bariera l-a prins trecut un pic”, a încercat o explicație mai serioasă un alt comentator.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea