Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Prea lungă bariera, sau autobuzul prea înalt?

Ziarul Unirea

Publicat

în

O situație hilară a fost surprinsă, luni, de un albaiulian și distribuită pe rețeaua de socializare. Modul în care șoferul unui autobus STP a așteptat la bariera de la trecerea peste calea ferată spre șoseaua de centură a iscat comentarii ironice din partea internauților, atât pe seama conducătorului auto, cât și pe seama CFR:

”De fapt au făcut ăștia barierele prea lungi”, a scris un comentator; ”Bariera ar trebui să aibă senzor să nu lovească mașinile. Greu cu tehnologia la CFR”, a scris altul. ”Sau șoferul nu are nicio vină. Deoarece la acea trecere de cale ferata se stă în coloană. Se pare că a apucat să treacă de barieră și semnalul că se pune bariera l-a prins trecut un pic”, a încercat o explicație mai serioasă un alt comentator.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Femeie de etnie romă din Sebeș, evaziune fiscală ENORMĂ din afaceri cu fier vechi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie de etnie romă din Sebeș, evaziune fiscală ENORMĂ din afaceri cu fier vechi O femeie din Sebeș, fost administrator al unei societăți comerciale, a fost condamnată definitiv la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Aceasta administra o firmă care colecta fier vechi. Faptele au avut loc în perioada ianuarie 2012 – martie 2015. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea