Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Peste 40 de preoți și credincioși din Alba au donat sânge: Acțiune organizată de Protopopiatul Ortodox Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 40 de preoți din Alba Iulia și împrejurimi s-au alăturat unei noi acțiuni de donare de sânge organizate de Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, luni, 4 decembrie 2023.

Ajunși la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba (coordonator Dr. Ana Savu) îndată după ora 7.30, clericii, însoțiți de zeci de credincioși, s-au alăturat celorlalți donatori din cuprinsul Eparhiei.

Citește și: 11-15 decembrie: ”Donarea ta, salvarea mea”, campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba Iulia

Până la ora 11.00, au donat sânge 128 de persoane de pe raza protopopiatului, marcând perioada binecuvântată a Postului Nașterii Domnului prin milostenie și faptă bună.

Pe această cale, aducem cuvenitele mulțumiri colaboratorilor noștri, respectiv Centrului de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia, autorităților locale din orașul Zlatna și tinerilor din cadrul Asociației Emanoil, pentru implicarea deosebită și atitudinea de care au dat dovadă.

Acțiunea derulată în această zi reprezintă una dintre numeroasele campanii de donare de sânge la care iau parte clericii și credincioșii din protopopiatul Alba Iulia.

Astfel, în contextul crizei de sânge, este continuat demersul programului „Donează sânge, salvează vieți”, inițiat cu implicarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, urmând ca această chemare să fie extinsă în viitor spre un număr mai mare de persoane care, la rândul lor, sunt îndemnate stăruitor să doneze sânge la centrele de transfuzie aflate în apropiere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene Este un truism că o economie dezvoltată, așa cum ne asigură autoritățile că are județul Alba, ca să fie sănătoasă, trebuie susținută de o componentă serioasă de cercetare – dezvoltare, inovare. Or cercetarea și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea