Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Peste 40 de preoți și credincioși din Alba au donat sânge: Acțiune organizată de Protopopiatul Ortodox Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 40 de preoți din Alba Iulia și împrejurimi s-au alăturat unei noi acțiuni de donare de sânge organizate de Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, luni, 4 decembrie 2023.

Ajunși la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba (coordonator Dr. Ana Savu) îndată după ora 7.30, clericii, însoțiți de zeci de credincioși, s-au alăturat celorlalți donatori din cuprinsul Eparhiei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: 11-15 decembrie: ”Donarea ta, salvarea mea”, campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba Iulia

Până la ora 11.00, au donat sânge 128 de persoane de pe raza protopopiatului, marcând perioada binecuvântată a Postului Nașterii Domnului prin milostenie și faptă bună.

Pe această cale, aducem cuvenitele mulțumiri colaboratorilor noștri, respectiv Centrului de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia, autorităților locale din orașul Zlatna și tinerilor din cadrul Asociației Emanoil, pentru implicarea deosebită și atitudinea de care au dat dovadă.

Acțiunea derulată în această zi reprezintă una dintre numeroasele campanii de donare de sânge la care iau parte clericii și credincioșii din protopopiatul Alba Iulia.

Astfel, în contextul crizei de sânge, este continuat demersul programului „Donează sânge, salvează vieți”, inițiat cu implicarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, urmând ca această chemare să fie extinsă în viitor spre un număr mai mare de persoane care, la rândul lor, sunt îndemnate stăruitor să doneze sânge la centrele de transfuzie aflate în apropiere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer de 39 de ani din municipiul Aiud, suspect de faptul că s-ar fi urcat la volan sub influența drogurilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Șofer de 39 de ani din municipiul Aiud, suspect de faptul că s-ar fi urcat la volan sub influența drogurilor Un șofer de 39 de ani din municipiul Aiud este suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub influența drogurilor. Citește și: Bărbat din Alba Iulia, cu permisul de conducere suspendat, prins de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea