Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Peste 150 de preșcolari din Alba Iulia și Aiud au învățat, de la polițiști reguli utile siguranței lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Peste 150 de preșcolari din Alba Iulia și Aiud au învățat, de la polițiști reguli utile siguranței lor

Peste 150 de preșcolari din Alba Iulia și Aiud au învățat, de la polițiști reguli utile siguranței lor. Întâlnirile au fost organizate cu sprijinul cadrelor didactice de la Grădinițele cu Program Prelungit nr. 16 Alba Iulia și nr. 2 Aiud.

Vineri, 1 aprilie și luni, 4 aprilie 2022, polițiștii Biroului Siguranță Școlară și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba s-au întâlnit preșcolari ai Grădiniței cu Program Prelungit nr. 16 Alba Iulia și ai Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 Aiud, în cadrul unor activități educaționale, realizate împreună cu cadrele didactice.

Poliţiştii le-au explicat, celor mici, pe înțelesul lor, regulile de circulaţie rutieră și regulile de comportament antivictimal și au răspuns curiozităților legate de munca de poliție.

Prin intermediul unor desene sugestive, copiii au înțeles semnificația semnelor de circulație care se adresează pietonilor și semnificația semnalelor polițiștilor care dirijează traficul rutier.

Astfel de acțiuni vor fi realizate, în perioada următoare și în alte unități de învățământ preșcolar, pentru ca cei mici să deprindă un comportament antivictimal cât mai devreme.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea