Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: ”Patrule şcolare în acţiune” – concurs organizat de IPJ Alba cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Programul activităţilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului

6Concursul „Patrule școlare în acțiune” a deschis astăzi, 25 mai 2015, seria de activități cuprinse în Proiectul de educație rutieră și de prevenire a accidentelor rutiere „Educație rutieră – Educație pentru viață”, inițiat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în parteneriat cu Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar Județean Alba, proiect dedicat sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie.

Concursul „Patrule şcolare în acţiune” s-a desfășurat în municipiul Alba Iulia, la acesta participând 6 patrule de elevi din unităţile de învăţământ gimnazial din judeţ, care, au dirijat traficul rutier, supravegheaţi de agenţii de poliţie rutieră.

5Pe locul I s-a clasat patrula şcolară a Şcolii Gimnaziale Șugag, locul II a fost ocupat de elevii Școlii „Avram Iancu” Alba Iulia, iar pe locul III s-au clasat elevii Şcolii Gimnaziale Avram Iancu din Abrud, celelalte 3 echipaje de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia, Școala Gimnazială „Ioan de Hunedoara” Sântimbru și Liceul cu Program Sportiv Sebeș obținând mențiune.

Câştigătorii au fost premiaţi cu medalii, diplome, gadgeturi, şepci şi tricouri, toate patrulele primind diplome de participare.

Premiile au fost oferite cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba.

Activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, continuă conform programului de mai jos:

*MIERCURI 27 MAI 2015: Concurs cu tematică rutieră pentru preşcolari „Micii Pietoni”. Loc de desfăşurare: Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 Alba Iulia. Interval orar: 10.00-12.00. Grup ţintă: preşcolari de la toate grădiniţele din municipiul Alba Iulia.

*VINERI 29 MAI 2015: Expoziţie de colaje „Atenţie! Circul şi eu!”. Loc de desfăşurare: Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi” din municipiul Aiud. Interval orar: 9.30-12.00. Grup ţintă: grupele mari de la toate grădiniţele din municipiul Aiud.

*LUNI 2 IUNIE 2015: Concurs de desene pe asfalt – preşcolari şi şcolari clasele I-IV. „O lume de copii – o lume sigură!”. Loc de desfăşurare: oraşul Cîmpeni. Interval orar: 10.00-14.00. Grup ţintă: preşcolari şi şcolari clasele I-IV din oraşul Cîmpeni. Condiţii de participare: copiii vor fi însoţiţi, obligatoriu, de cadre didactice.

*JOI 4 IUNIE 2015: Concursul „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă!” – etapa judeţeană -. Loc de desfăşurare: municipiul Sebeș.Interval orar: 9.00 – 14.00. Grup ţintă: echipaje formate din elevi de gimnaziu şi elevi de liceu de la nivelul unităţilor şcolare din judeţul Alba. Condiţii de participare: regulamentul de participare la concursul „Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă”.

*VINERI 5 IUNIE 2015: Lecţie deschisă de educaţie rutieră „Ştiu să circul corect!”. Loc de desfăşurare: Centrul de informare rutieră, Palatul Copiilor din municipiul Alba Iulia. Interval orar: 9.00-13.00. Grup ţintă: preșcolari și elevi clasele a IV–a de la unități de învățământ din județ. Condiţii de participare: preșcolarii și elevii vor fi însoţiţi, obligatoriu, de cadre didactice.

[nggallery id=526]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea