Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Participare record, la concursul de matematică ”Profesorul Ioan Mariș” Cugir, organizat de Asociația pentru Știință și Progres ”PITAGORA”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub genericul ,,M= T + E + E +E +….”,  l a Colegiul Național „David Prodan” Cugir a avut loc  sâmbătă, 19. 05. 2018, cea de-a 9–a editie a Concursului Interjudețean de Matematică ,,Profesorul Ioan Mariș”, eveniment organuzat de Asociația pentru Știință și Progres ,,Pitagora”, în colaborare cu instituția de învățământ amintită.

Competiția a atras un număr de 79 elevi de elevi din clasele IX – XII(cea mai mare participare de până în prezent) reprezentând 10 instituții de învățământ și anume: Colegiul Național „David Prodan” Cugir, Colegiul Tehnic „I.D.Lăzărescu” Cugir, Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan Alba Iulia, Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud, Liceul Teoretic Teiuș, Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazu” Alba Iulia, Colegiul ,,Lucian Blaga” Sebeș, Colegiul Național I.M.Clain Blaj, Colegiul HCC Abrud și Colegiul Național ,,Traian Doda” Caransebeș.

Concursul a fost organizat în memoria reputatului profesor de matematică, de către foştii elevi din promoţia 1985, care s-au gândit ca în fiecare an să-și omagieze profesorul și totodată dirigintele clasei. Urmează evaluarea lucrărilor și stabilirea câștigătorilor, iar premierea acestora urmează să aibă loc într-un cadru fesiv, organizat la nivelul fiecărei instituții de învățmânt, care va avea elevi câștigători. Din partea ISJ Alba a participat insp. general adj., prof. Monalisa Borza.

    (C.P.)

[nggallery id=5653]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea