Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Parada ghivecelor în cadrul campaniei “Culori pentru viitoarele flori” – O provocare plină de culoare, în 9 aprilie, la Alba Mall!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia în parteneriat cu IPEC S.A. derulează campania centrată pe creativitate “Culori pentru… viitoarele flori”, o provocare plină de culoare, prin care copiii de la școlile generale și grădinițele din Alba Iulia sunt îndemnați să decoreze vase ceramice.

IMG_0698Mecanismul acestei campanii a presupus distribuirea în școli și grădinițe, în funcție de numărul de solicitări, de ghivece pentru flori – finisate, dar nedecorate. În intervalul alocat, copiii au surprins spiritul primăverii decorând vasele utilizând vopsele tempera. O mulțime de posibilități de creație și infinite posibilități de distracție pentru cei care au participat, dar și un concurs care va premia la final două dintre cele mai reușite creații. Vasele decorate vor fi expuse public și jurizate la finalul campaniei.

În intervalul 2-7 aprilie s-au derulat atelierele creative. Vasele decorate vor fi adunate pentru a fi expuse, în data de 9 aprilie, în centrul comercial Alba Mall. Joi, la ora 12.00, un juriu alcătuit din elevi ai liceului de arte “Regina Maria” va alege cele mai reușite două creații pentru a fi premiate (una realizată de către ciclul preșcolar și alta reprezentată de ciclul gimnazial).

Tuturor copiilor care, prin inspirație, talent și dăruire au făcut posibilă campania „ CULORI PENTRU VIITOARELE FLORI”, pentru că au arătat că arta se poate face oriunde, oricând și nu ține cont de vârstă, li se vor acorda diplome cu titlul de DIPLOMART oficial în Cealaltă Capitală, Alba Iulia.

[nggallery id=274]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea