Rămâi conectat

Sport

FOTO: Optimum Alba Iulia, triplă amicală cu CSM Deva, la aniversarea antrenorului Ciprian Selagea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Trei grupe ale Academiei de Fotbal Optimum Alba Iulia au participat la o triplă amicală disputată pe teren sintetic cu formațiile simplare ale CSM Deva.

Ca idee, vă prezentăm și rezultatele înregistrate: *2008: Deva – Optimum 3-2; *2009: Deva – Optimum 3-4; *2010: Deva – Optimum Alba Iulia 3-3, la primele jocuri de verificare din 2023.

Au evoluat pentru formația din Drâmbar grupele de 2008 (antrenori Gheroghe Bran și Ciprian Selagea), 2009 (pregătită de Petre Bădilă) și 2010 (antrenor Ciprian Selagea). Echipa Under 15 iernează pe prima poziția a Seriei 13 a competiției juvenile organizate de FRF, ce se va relua în martie.

Antrenorul Ciprian Selagea a petrecut ziua de sâmbătă, una în care a aniversat împlinirea vârstei de 33 de ani, pe teren, alături de elevii săi, însă fostul unirirt s-a bucurat și de un tort-surpriză oferit pe părinții copiilor de la Optimum Alba Iulia.

În cursul săptămânii viitoare CSM Deva va întâlni o altă echipă juvenilă din Alba, GT Sport Alba Iulia.

Foto: Amarildo SZEKELY, Deva

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea