Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: O pensiune din Arieșeni, făcută SCRUM într-un incendiu. Cinci autospeciale și peste 15 pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

incendiu-pensiune-arieseni01O pensiune din comuna Arieșeni a ars până la temelie, în urma unui incendiu puternic izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Alarma s-a dat în jurul orei 1.00, însă, construcția fiind din lemn, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar până la sosirea pompierilor incendiul era generalizat.

Potrivit ISU Alba, la fața locului au intervenit 5 autospeciale cu apă și spumă, 15 subofițeri de la Pichetul Câmpeni și stația de pomieri Ștei, un grup operativ cu 2 ofițeri și un subofițer de la Alba Iulia, două ambulanțe SMURD și voluntari de la SVSU Arieșeni.

În urma incendiului, au ars aproximativ 450 de metri pătrați, o anexă a pensiunii și o altă anexă a unui vecin. Din fericire, nu a fost înregistrată nicio victimă. A fost solicitat intervenția medicilor pentru o singură persoană, care a suferit un atac de panică în jurul orei 8.00 dimineața.

Potrivit unor surse, se pare că ar fi vorba de pensiunea „La Vasile” din localitate, proprietate a tatălui primarului comunei Arieșeni.

”Pensiunea, care era din lemn, a ars în totalitate. La momentul ajungerii forțelor incendiul era generalizat. Flăcările s-au extins la o anexă a aceleiași pensiuni și la o anexă a unui vecin, acestea fiind distruse. Fiind o cantitate foarte mare de material lemnos, inclusiv a celui depozitat, intervenția este una foarte dificilă”, a declarat căpitan Todor Cristian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

În prezent (ora 10.00 dimineața), pompierii se află la fața locului și se fac cercetări petru a se stabili cu exactitate cauza producerii incendiului.

Imaginile au fost trimise de către un localnic, într-un mesaj pe pagina de Facebook a ziarului Unirea.

[nggallery id=3054]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici Zeci de credincioși ortodocși au fost prezenți vineri, 10 mai 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, de Izvorul Tămăduirii, pentru a asculta slujba de sfinţire a apei şi pentru a lua cu ei Aghiasma Mică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea