Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| O femeie din județul Alba, sărbătorită la venerabila vârstă de 101 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din județul Alba, doamna Ioana Palcău, a împlinit respectabila vârstă de 101 ani. Senatorul Călin Matieș a vizitat-o și a felicitat-o cu ocazia zilei de naștere.

”Sunt tot mai rare astfel de momente în care să îți poți arăta sincer recunoștința, dar și să primești sfaturi de la un OM care a trecut cu adevărat prin viață.

La cei 101 ani, cu siguranță Doamna Ioana Palcău are enorm de multe sfaturi de dat celor care ne grăbim să alergăm prin viață, fără să ne dăm seama că fiecare zi trece tot de la noi.

A fost o bucurie, o onoare și un privilegiu pentru mine că am petrecut astfel de momente pe care le prețuiești o viață!

Vă doresc multă sănătate și puterea sufletească să ne înțelegeți dar și să ne iertați, Doamna Ioana Palcău pentru că astăzi uităm atât de mult să ne mai bucurăm, să ne iertăm și ne înțelegem unii pe alții.

O viață cât o carte de istorie, ale cărei file dau mărturie despre toate momentele importante ale nașterii acestei țări moderne, pe care ar trebui să o iubim mai mult, să o slujim mai mult și să o apărăm mai mult!
La mulți ani!!!” – acesta a fost mesajul transmis pe pagina de facebook a lui Călin Matieș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Acțiune de conștientizare a riscurilor consumului de droguri la Teiuș. Poveștile foștilor dependenți, ascultate de elevii Liceului Teoretic din oraș

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Acțiune de conștientizare a riscurilor consumului de droguri la Teiuș. Poveștile foștilor dependenți, ascultate de elevii Liceului Teoretic din oraș O acțiune de conștientizare a riscurilor consumului de droguri a fost organizată la Teiuș, de către IPJ Alba și poliția orașului Teiuș. Elevii au avut ocazia să asculte poveștile oamenilor care au fost dependenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea