Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO| O delegație din Alba, la o întrunire a TNL la Cluj Napoca. Alegerile din 2016, un punct important atins de liberali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 17-18 iulie, a avut loc o nouă întrunire a BPN al Tineretului Național Liberal, sub conducerea celor doi copreședinți ai TNL România, Costel Alexe și Sorin Moldovan.

TNL07La eveniment, care a avut loc la Cluj Napoca, au participat și câțiva dintre liderii TNL Alba, printre care: Bogdan Păunescu (vicepreședinte TNL România), Ovidiu Ciucur (membru în cadrul BPN al TNL), Cristi Puie (secretar regional TNL pentru Regiunea 7 Centru), A. Simion (președintele Comisiei Naționale de Educație a TNL), Emil Toma (prim-vicepreședinte TNL Alba), Ovidiu Crișan (secretar general TNL Alba Iulia) ș.a.

Reprezentanții TNL Alba au participat la ședințele de lucru și la ședința comună a BPN TNL, expunând punctele de vedere ale TNL Alba privind principalele puncte aflate în discuție, care au vizat câteva probleme importante ale Tineretului Național  Liberal pentru următoarea perioadă: evoluția fuziunii între vechile organizații de tineret ale fostelor PNL și PD-L, dezvoltarea departamentelor și comisiilor TNL, strategia de comunicare a TNL, organizarea structurilor interne ale TNL, finalizarea cu succes a proiectului „Suntem români, citim românește”, pregătirea Școlii de Vară a TNL din acest an și a Galei Premiilor TNL ș.a.m.d.

În urma discuțiilor, care au fost cât se poate de constructive, s-a decis ca să se continue procesul de armonizare la nivel local a structurilor noului TNL pentru dezvoltarea comunicării intra- și extra-partinice și în vederea pregătirii organizațiilor TNL pentru alegerile locale și parlamentare de anul viitor. De asemenea, s-a prezentat rolul foarte important pe care, în viitor, departamentele și comisiile TNL îl vor avea în propunerea de noi proiecte pentru Tineretul Național Liberal, proiecte cu care TNL să iasă public pentru a se implica în rezolvarea unor probleme existente în societatea românească. Totodată, s-a prezentat stadiul implementarii proiectului „Suntem români, citim românește”, proiect prin care, până în această toamnă, TNL dorește să strângă circa 250000 de cărți în limba română, cărți care să fie trimise în diaspora spre a se dota minim 10 biblioteci cu carte românească, mai ales în țări europene cu comunități mari de români. Nu în ultimul rând s-au luat în discuție propunerile privind Gala Premiilor TNL și desfășurarea Școlii de Vară a TNL, care va avea loc la Eforie, la finalul lunii august – începutul lunii septembrie, cu participarea a circa 600 de tineri liberali din toată țara.

La finalul întâlnirii cei doi copreședinți ai TNL România au reiterat ideea necesității construirii de echipe puternice la nivelul TNL în toate localitățile țării, în vederea competiției politice și câștigării alegerilor de anul viitor.

Prof. Adrian SIMION, Coordonator T-Comunică TNL Alba

[nggallery id=773]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea