Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Nunta de Aur la Teiuș: Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit urări și premii în bani

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Nunta de Aur la Teiuș: Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit urări și premii în bani

La Teiuș deja este o tradiție sărbătorirea cuplurilor longevive, anul acesta nefiind o exceptie. Mai multe cupluri au fost vizitate si felicitate de primarul Teiușului, Mirel Vasile Hălălai.

”Sărbătorirea celor 50 de ani de căsătorie, celebrată într-o frumoasă zi de toamnă! Momente și trăiri intense pentru cuplurile care au aniversat 50 de ani de căsătorie, precum și a celor longevive, cu emoții și amintiri depănate la un pahar de vorbă, cu bune și rele, toate petrecute într-o viață în doi.

Celebrarea cuplurilor de aur este deja o tradiție la Teiuș, iar administrația locală și-a exprimat aprecierea și considerația prin acordarea felicitărilor, oferirea frumoaselor buchete de flori, diplomelor, a premiilor în bani și a unei surprize dulci, pentru aceste familii care sunt dovada vie a unor casnicii durabile! Le dorim ani frumoși, scopuri îndeplinite, sănătate și multe bucurii! ”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea