Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Nunta de Aur 2021, în orașul Cugir: Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit urări, daruri și premii în bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, în orașul Cugir au fost sărbătorite cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Organizată de către Primăria orașului Cugir și Centrul Cultural, NUNTA de AUR a fost celebrată cu prezența a 15 dintre cele 20 de cupluri care au anunțat împlinirea a jumătate de veac de conviețuire.

„Este un moment de bucurie, de mândrie și de considerație pe care avem ocazia să le manifestăm față de cei care sunt un exemplu de loialitate, de statornicie, de toleranță și, nu în ultimul rând, de dragoste. 50 de ani în care au învățat să fie soți, părinți, bunici, străbunici, rămânând împreună, umăr lângă umăr, indiferent de ceea ce viața le-a oferit. Le dorim sănătate și ani cu bucurie alături de cei dragi!” a declarat primarul Adrian Teban.

Pentru sărbătoriți, preoții Marius Nestian și Adrian Cebotari au celebrat slujbe de binecuvântare, iar primarul Adrian Teban și viceprimarul, Călin Furdui le-a oferit în dar diplome, buchete de flori și o modestă sumă de bani.
Organizatorii au luat toate măsurile pentru ca evenimentul să se desfășoare fără riscuri, astfel că accesul a fost permis doar celor vaccinați, care au trecut prin boală în ultimele 6 luni și celor negativi la testul rapid pus la dispoziție la întrarea în sala festivă.

Cuplurile care nu au putut fi prezente, au fost vizitate de către primarul, Adrian Teban și Directorul Centrului Cultural, Diane Dobrean, după celebrarea Nuntii de AUR.

Le dorim sănătate și fericire cuplurilor sărbătorite:

Arion Nichie și Mari
Băra Simion și Elena
Blaj Emil și Rodica-Anuța
Brînde Iuliu și Parasca
Buceag Gheorghe și Maria
Dubleș Ioan și Maria
Frâncu Zaharie și Angela
Ileasă David și Elena
Itu Constantin și Maria
Kadar Gheorghe și Irma
Levai Simion și Rodica
Marcu Ioachim și Stela
Mohai Ioan-Leventi și Marieta
Postei Nicolae și Ana
Panțuru Sandu și Marița
Simoc Aurel și Veronica
Sîrbu Gheorghe și Ana
Tirenescu Andrei și Maria Constanța Aurelia
Târlea Dumitru și Maria
Vonica Gheorghe și Mărioara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea