Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Noi DOTĂRI la Spitalul Municipal Aiud: Aparat de dializă și tunel de dezinfecție, primite de la SJU Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Municipal Aiud beneficiază de acum, cu sprijinul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, de un nou aparat de dializă în cadrul secției ATI.

„Mulțumim Spitalului Județean Alba care pune la dispoziția Serviciul de ATI Covid cu 20 de paturi un aparat pt dializă Fresenius Multifiltrate. Astfel crește la 2 numărul de sisteme pentru dializa în Secția AȚI -Covid. Nu este primul astfel gest de suport.

Tot în comodat a mai fost pus la dispoziție un tunel de dezinfecție/scanare UV-C pentru decontaminarea personalului din zona roșie. Le mulțumim colegilor noștri pentru sprijin.”, au scris reprezentanții Spitalului Municipal Aiud, pe pagina lor din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea