Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Muzică, dans și bună dispoziție la sărbătoarea femeilor social-democrate din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ambianța deosebită a restaurantului Casa Cugireană, duminică, 8 Martie, începând cu ora 14.00, organizația PSD Cugir a marcat ca în fiecare an, Ziua Internațională a Femei, la care și-a invitat să ia parte membrele și simpatizantele partidului.

psd cugir019Gazde pentru cele aproximativ 200 de doamne și domnișoare social-democrate, au fost membrii ai biroului organizației orășenești Cugir a PSD, în frunte cu președintele organizației Mircea Trifan și cu președinta organizației de femei dr. Julieta Isărie.

Participantele au fost întâmpinate la intrare cu multe urări de bine și cu tradiționalele garoafe roșii. În debutul manifestării le-a vorbit celor prezente, liderul organizației Cugir a PSD, ing. Mircea Trifan, președinta organizației de femei Julieta Isărie, precum și gazda evenimentului Nicolae Conțan. Bucatele alese, muzica bună și dansul au făcut pentru toți participanții o zi de neuitat.

,,Am dorit să respectăm tradiția și în acest an și să sărbătorim cum se cuvine pe cele mai iubite ființe pe care le avem: pe mamele, soțiile, prietenele sau fiicele noastre, fără de care viața și lumea pe care o trăim ar fi mult mai sărace. Vă doresc tuturor, din toată inima, multă sănătate și fericire alături de familiile dumneavoastră și vă asigur că social-democrații se vor preocupa permanent pentru rezolvarea problemelor comunității locale, fiind mereu alături de cei mulți. Totodată vreau să le mulțumesc din suflet celor care s-au implicat și sprijinit acest eveniment,, a transmis invitatelor președintele Mircea Trifan.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=121]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea