FOTO: Moş Crăciun a venit şi pentru copiii din aşezămintele sociale din Războieni şi Silivaş

P1120658Moş Crăciun a venit în aceste zile încărcat de daruri şi pentru copiii ocrotiţi în aşezămintele sociale din Războieni şi Silivaş, centre care funcţionează în cadrul reţelei sociale a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei.

Copiii din cadrul centrelor de zi „Sfânta Filofteia” din Silivaş şi „Sfântul Serafim de Sarov” din Războieni au scris fiecare scrisori moşului, iar acesta şi-a trimis ajutoarele încărcate cu daruri. Mai mulţi oameni de bine din Timişoara, fii duhovniceşti ai părintelui Vladimir Beregoi, coordonator celor două aşezăminte sociale din Silivaş şi Războieni, au primit scrisorile moşului şi în funcţie de fiecare dorinţă a copiilor au pregătit pachete cu daruri.

Citeşte şi: Mesaje de Crăciun

Anul acesta Moşul a fost extrem de darnic pentru copiii ocrotiţi în aşezămintele noastre şi am rămas impresionaţi de faptul că fiecare a primit exact ceea ce şi-a dorit şi a scris în scrisoare. Le mulţumim acestor oameni cu suflet mare din Timişoara care au adus o bucurie fără margini copiilor şi au făcut posibil ca, de Crăciun, dorinţele lor să fie îndeplinite. Ne rugăm pentru sănătatea lor şi suntem sigur că Domnul le va răsplăti fapta lor cea bună. Mulţumim pe aceasta cale tuturor binefăcătorilor  care în acest an ne-au fost alături şi au sprijinit activitatea noastră  filantropică dorindu-le sărbători fericite!” a spus părintele Vladimir Beregoi, coordonatorul celor două centre sociale.

La rândul lor copiii au mulţumit pentru darurile primite  prin colinde şi o frumoasă scenetă cu temă biblică. De asemenea, daruri constând în alimente au primit cu această ocazie şi persoanele vârstnice din cele două localităţi, persoane care primesc servicii în cadrul reţelei de îngrijire la domiciliu.

Centrul de zi „Sfânta Filofteia” din Silivaş funcţionează din anul 2004, iar Centrul de zi „Sfântul Serafim de Sarov” din Războieni a fost deschis în 2011. Ambele centre oferă servicii unui număr de 25 de copii şi funcţionează într-un parteneriat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi consiliile locale din Hopârta, respectiv Ocna Mureş.

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...