Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Mormanele de gunoi din cartierul Lumea Nouă s-au transformat într-un loc de relaxare

Mondoc Adriana

Publicat

în

Mormanele de gunoaie adunate de zeci de ani în cartierul Lumea Nouă din Alba Iulia, erau un focar de infecție, mai ales în zilele toride de vară. Aerul devenea greu de respirat, iar mirosul înțepător se simțea pe o distanță mare.

Dar, uite că se poate! Cu implicare, cu ajutor, fiecare a pus umărul și locul s-a transformat într-o terasa decentă, mult mai potrivită pentru o seară caldă de vară.

A luat inițiativa președintele romilor din Alba Iulia, Nicolae Bumbu. S-a prezentat la primărie, a făcut cerere, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a aprobat și firma de salubritate Polaris a adunat gunoiul. Nici locuitorii din zonă nu au stat cu mâinile în sân. Au ajutat la curățirea locului, la dezinfectarea lui și au adus cu mașinile pământul necesar pentru îndreptare și amenajare. Și uite cum, locul care de zeci de ani era doar un morman de gunoi și focar de infecție, a devenit un loc de odihnă și popas.

Dacă există inițiativă, bunăvoință și implicare, orice este posibil! Omul sfințește locul!

[nggallery id=6013]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea