Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Militarii Batalionului 136 Geniu ”Apulum” din Alba Iulia colindați de peste 80 de copilași

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului este un prilej de fericire și împlinire în fiecare an. Personalul batalionului a primit cu inimile deschise zilele acestea grupuri de colindători formate din elevi și dascăli ai Școlii cu clasele I-VIII ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, care au încântat audiența cu spectacole de colinde și cântece tradiționale de iarnă, în jurul bradului împodobit.

Pe ritmurile ”ne dați ori nu ne dați..” , în semn de prețuire pentru osteneala lor, micuții colindători au fost răsplătiți cu fructe și preparate dulci.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Moș Crăciun a ajuns mai devreme la Batalionul 136 Geniu ”Apulum”, fiind primit în seara zilei de 19 decembrie de peste 80 de copii ai militarilor și personalului civil din cadrul unității. Cu toții, într-un glas de colind, au făcut posibilă apariția Moșului, al cărui sac a fost plin de cadouri.

Primirea lui Moș Crăciun este o activitate ce se află la cea de a 9-a ediție și este organizată cu sprijinul Asociației ”Eftimie Croitoru” ai cărei membri sunt în mare parte militarii și personalul civil din unitate.

[nggallery id=5037]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea