Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Mihai Eminescu, sărbătorit la Alba Iulia de elevi, profesori, cadre militare și oficialități

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Eminescu – luceafărul poeziei românești – a fost sărbătorit, vineri, la Alba Iulia, la împlinirea a 166 de ani de la nașterea sa.

Mihai Eminescu04Elevi, dascăli, cadre militare în rezervă și oficialități s-au reunit la bustul său din centrul municipiului Alba Iulia unde, cei mici, de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, au recitat poezii, iar corul claselor IX-XII al Liceului de Arte ”Regina Maria”, condus de dirijor prof. Daniela Rus, a interpretat piesa ”Rugăciune” de Mihai Eminescu. Totodată, s-au depus coroane cu jerbe de flori la bustul poetului și s-au ținut speech-uri.

La manifestare au fost prezenți, printre alții, Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, Gabriel Pleșa, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Mioara Pop, director biblioteca ”Lucian Blaga” și Daniela Floroian, director al Centrului de Cultură ”Augustin Bena” Alba.

FOTO Adrian Popa

[nggallery id=1509]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea