Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Mihaela Blaga (CSU Alba Iulia), aur la tineret și argint la naționalele de seniori, cu PB

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Atleta Mihaela Blaga (CS Universitatea Alba Iulia) a deveint campioană națională la tineret și a cucerit medalia de argint la senioare, în cadrul probei de 3000 metri obstacole, la Campionatele Naționale de Atletism pentru seniori și tineret, de la Craiova.

Sportiva din „Mica Romă”, pregătită de Cristina Man, a realizat timpul 10:08.53, un  nou PB (record personal), fiind vicecampioană națională la seniori și campioană națională la tineret.  Talentata sportivă a înregistrat un progres evident, de 12 secunde, comparativ cu precedenta cursă, în urmă cu două săptămâni, la Craiova (la naționalele Under 20).

Mihaela a dovedit din nou că are un potențial extraordinar.  Și-a îmbunătățit iarăși recordul personal și a înregistrat a 4-a performanță europeană în proba de 3000 metri„, a spus Cristina Man.

Mihaela, atletă în vârstă de 19 ani, este la a 4-a cursă consecutivă în care își depășește cea mai bună performanță (în 21 mai, la etapa întâi a naționalelor de seniori, tineret și juniori, a avut 10:39.06; în 3 iunie, la Campionatele Internaționale ale României – “Iolanda Balaș Soter” a înregistrat rezultatul 10:27.67, medalie de argint; la Craiova, în 23 iunie, rezultatul 10:20.02)

Atleta Mihaela Blaga a reușit să se califice, în proba de 3000 metri obstacole, la Campionatele Europene de atletism Under 20, competiție care se va desfășura în Israel (Jerusalim), în 7-10 august. Anul trecut, în Columbia, la Cali, în aceeași probă, din postura de debutantă la Campionatele Mondiale, atleta din „Mica Romă” s-a clasat pe locul 14.

La aceeași competiție, George David Cozma, atlet din Aiud, legitimat la CSȘ Blaj, a concurat în proba de 1500 metri, realizând record personal (4:04.26). Locul 4 la tineret, poziția a 9-a la general și un timp îmbunătățit cu aproape 5 secunde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea