Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO ”Micul Stilist”: Elevi de la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia oferă servicii de estetică la prețuri imbatabile. Vor să-și doteze atelierul printr-un proiect Youthbank

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

micul stilistColegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia găzduiește proiectul „Micul Stilist”, un proiect inițiat și desfășurat de elevii colegiului (având ca lider al echipei de proiect pe eleva Roxana-Andrada Comșa) și finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank. Prin proiect, elevii furnizează publicului larg servicii de coafură, manichiură, pedichiură și cosmetică la prețuri modice, în atelierul de estetică al colegiului, dotat corespunzător și autorizat sanitar. Toate serviciile de estetică se realizează sub coordonarea profesorilor de specialitate ai colegiului.

Organizația gazdă a proiectului „Micul stilist” este Asociația SM „Speromax” Alba.

Prin activitățile desfășurate, elevii implicați în proiect își vor dezvolta aptitudini specifice, vor înțelege responsabilitățile acestor servicii, vor pune în practică cunoștințele învățate, vor dezvolta o atitudine pozitivă față de muncă și o stimă de sine crescută – toate acestea pe lângă câştigarea unei satisfacții legate de munca depusă, atât de necesară motivării de a continua în dezvoltarea profesională în acest domeniu. Fondurile obținute în urma serviciilor oferite vor fi folosite pentru dotarea atelierului de estetică al Colegiului Tehnic „Apulum”.

Prețurile practicate pentru serviciile oferite sunt următoarele: tuns 5-12 lei, vopsit 10-30 lei, permanent 15-25 lei, aranjat 10-15, manichiură 15 lei, pedichiură 20 lei. Se folosesc doar produse de cosmetică profesionale. Salonul este situat în curtea Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia, strada Gheorghe Pop de Băsești (Macului), nr. 2.

Programări se pot face la numărul de telefon: 0761.417.327, persoană de contact Cristina Galdău, iar serviciile sunt prestate în fiecare sâmbătă, între orele 8 și 13, până la sfârșitul anului școlar în curs.

Fundația Comunitară Alba are ca principali parteneri locali, în cadrul programului YB 2015-2016, Municipiul Alba Iulia, Ancău Company și Casa de Cultură a Studenților, ca finanțatori Pensiunea Select, Restaurant Medieval Pub13, Il Tartufo Alba, Vair Auto Ro, Impact Design, și Toskana Garten, iar ca susținători Tipo-Rex și Societatea de Transport Public, programul fiind coordonat la nivel de rețea de Fundația pentru Implicarea Tinerilor.

Fundația beneficiază de sprijinul financiar al Romanian-American Foundation, în cadrul programului „Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Fundația pentru Parteneriat și PACT, program susținut de Charles Stewart Mott Foundation și Trust for Civil Society in CEE. (A.M.)

[nggallery id=2226]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea