Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Micii actori albaiulieni de la Palatul Copiilor, premiaţi la „Gala Micului Actor” Botoşani

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Micii actori de la Palatul Copiilor din Alba Iulia 03Micii actori ai Palatului Copiilor Alba Iulia, însoţiţi de doamna profesoară coordonatoare Irena Diana Stânea, s-au întors duminică, 7 iulie 2013, de pe plaiurile eminesciene. Aceştia au participat la Festivalul Naţional de interpretare 3 „Gala Micului Actor ” Botoşani, unde şi-au confirmat încă o dată talentul dar şi educaţia aleasă pe care au primit-o de-a lungul anului şcolar la cursurile extraşcolare ale acestei instituţii, aducând premii, trofee dar şi multă bucurie şi laudă profesorilor care i-au îndrumat.

Miruna Coman, îndrumată de prof. Teodora Mălin, a obţinut locul I la secţiunea Monolog iar Pamela Tirean şi Felicia Todor, prof coord. Irena Diana Stânea, locul III la Secţiunea Scenetă. Cel mai important  premiu Trofeul Festivalului pentru „Cel mai bun rol episodic” a fost obţinut de Tirean Pamela  -prof. coord. Irena Diana Stânea Palatul Copiilor Alba Iulia, care a adresat la finalul premierei un mesaj colegilor şi elevilor din ziua de astăzi: „Toată munca pe care o depui în viaţă îţi va fi răsplătită la un moment dat!”.

Atât doamnele profesoare cât şi elevii mulţumesc pe această cale ISJ Alba, care i-a sprijinit pentru a participa la acest eveniment şi totodată directorului acestui nemaipomenit festival  prof. Mihalachi Alexandru, pentru munca şi devotamentul nepreţuit despuse în organizarea, primirea invitaţilor  şi desfăşurarea acestui eveniment cultural de seamă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea