Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Membrii PSD și PES activists Alba au donat sânge pentru mama lui Gabriel, pacienta din Alba Iulia diagnosticată cu leucemie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Membrii PSD și PES activists Alba au donat sânge pentru mama lui Gabriel, pacienta din Alba Iulia diagnosticată cu leucemie

Mai mulți membrii ai PSD și PES activists Alba au luat parte la o activitate de donare de sânge, pentru mama lui Gabriel, femeia din Alba Iulia diagnosticată cu leucemie.

„Membrii PSD Alba s-au solidarizat și au donat sânge pentru mama lui Gabriel, aflată în spital.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

PSD și PES activists Alba au răspuns apelului făcut de tânărul Gabriel, a cărui mamă se află în spital și are nevoie urgentă de sânge. În dimineața zilei de marți, 12 decembrie, membri social-democrați si persoane care au răspuns pozitiv apelului nostru, s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba și au donat sânge. Aceasta este a treia acțiune de donare de sânge inițiată de PSD și PES activists Alba, coordonată de către Dr. Tudor Alexandru – colegul nostru social-democrat.

În luna decembrie, numărul donatorilor este mult mai redus decât în celelalte perioade ale anului, dar nevoia de sânge este la fel de mare.

De aceea, facem un apel către toți cei cărora sănătatea le permite să meargă și să doneze sânge pentru acest caz, precizând numele Pantea Emanuela Gabriela (internată la Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, secția hematologie).

Citește și: Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea”

Donarea de sânge nu doar că crește imunitatea și scade riscul unui accident vascular cerebral sau a infarctului miocardic, ci este și benefică pentru sănătatea donatorului, deoarece ajută la regenerarea și reîmprospătarea sângelui. Un singur donator poate salva până la 3 vieți.

Sângele este indispensabil vieții și nu poate fi produs sau cumpărat, motiv pentru care donarea este un gest nobil și generos.

În același timp, este important să subliniem că donarea de sânge nu reprezintă doar un act de generozitate, ci și un gest responsabil față de societate. Fiecare donator poate face diferența în viețile celor care se confruntă cu probleme de sănătate și au nevoie urgentă de transfuzii de sânge”, au transmis reprezentanții PSD Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia a ajuns la spital după un accident rutier: A pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil Un accident rutier a avut loc pe raza localității Presaca Ampoiului când un bărbat din Alba Iulia a pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe acostament. A fost transportat la spital pentru îngrijiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea