Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Membrii ANRM Alba au adus un omagiu Majestății Sale Regele Mihai, care astăzi împlinește 92 de ani

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 20 de membri și sipatizanți ai filialei din Alba a Alianței Naționale pentru reinstaurarea Monarhiei s-au mobilizat astăzi pentru o acțiune cultural-politică în municipiul Alba Iulia. Nu au protestat, ci au împărțit trecătorilor broșuri și le-au vorbit despre omagiul pe care îl aduc prin getul lor Majestății Sale Regele Mihai al României, care astăzi împlinește 92 de ani.

Începând cu orele 17.30, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, monarhiștii au împărțit peste o mie de pliante cu informații despre Regele Mihai, pentru că astăzi, Majestatea Sa a împlinit 92 de ani.

Potrivit reprezentanților ANRM Alba, mișcarea pro monarhie din România se află într-o puternică expansiune la nivelul întregii țări. Alianța are deja 30 de filiale județene, iar la nivelul județului Alba în ultimele 3-4 luni au fost înființate organizații locale în aproape toate orașele mari.

Potrivit copreședintelui ANRM Alba, Mircea Trifu, În cele aproape 4 luni de la înființarea filialei, este organizată cea de a cincia acțiune de promovare a Casei Regale și a Monarhiei în România. Acesta susține că numărul membrilor și al simpatizanților este în continuă creștere, făcând totodată un apel către toți cei care împărtășesc aceleași valori, să li se alăture. Trifu a mai spus că majoritatea liderilor politici din județul Alba și-au declarat simpatia și susținerea pentru Casa Regală a României.

Printre participanții la eveniment îi amintim pe Cristian Gruița, Mircea Trifu, Radu Urcan, Călin Bogdan, Ioan Chiciudean, Cristi Olteanu, Claudiu Stefani, Radu Călin sau fostul director al APM Alba, care s-a alăturat pe parcurs manifestanților.

Alianța Națională pentru Reinstaurarea Monarhiei a organizat evenimente similare în mai multe orașe din întreaga țară.

Potrivit organizatorilor, la acest gen de manifestări civice participă tot mai multe persoane din județul Alba, care consideră monarhia o alternativă la sistemul actual de putere din România.

[nggallery id=525]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea