Rămâi conectat

Sport

FOTO: Medaliat cu aur și premiant, Răzvan Mircea (LPS-CSȘ Alba Iulia), campion național la judo Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

De curând, la Satu Mare, s-a desfășurat Campionatul Național de Judo Under 14 (sportivi din anii 2006 și 2007) și Under 16 (anii 2004 și 2005), competiție în cadrul căreia Răzvan Mircea (LPS-CSȘ Alba Iulia) a devenit campion național, câștigând medalia de aur, la Under 14, în limitele categoriei +73 de kilograme. Talentatul judoka, pregătit de 5 ani de profesorul Ștefan Toma, este un obișnuit al podiumurilor de premiere în ultimii ani, după ce în 2018 a cucerit titlul, iar în urmă cu doi ani a fost vicecampion național, o constanță la nivel înalt.

În vârstă de 13 ani, Răzvan Mircea este de lăudat, întrucât îmbină învățătura cu sportul într-un mod remarcabil, fiind premiant al Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu” din Alba Iulia. “Un elev și în același timp un sportiv cu rezultate extraordinare, inteligent, se vede asta și pe tatami. Dacă va continua în același ritm, cu siguranță va fi cooptat în lotul național. Am cucerit prima medalie din 2019 și ne bucură acest lucru”, a declarat antrenorul Ștefan Toma.

Să mai precizăm faptul că la naționalele de la Satu Mare, Tudor Grădinaru (LPS-CSȘ Alba Iulia) s-a clasat pe locul cinci la categoria 81 de kilograme, o altă distincție fiind cucerită de Alexandru Sibișan (CS Unirea Alba Iulia) – bronz la Under 16 (categoria 81 kilograme). Peste două săptămâni, la Sibiu, în 12-14 aprilie, este programată etapa de Euroregiune pentru sportivii Under 15.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea