// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Ludovic Orban, președintele PNL, și-a făcut prieteni noi la Alba Iulia – S-a fotografiat cu oița Ziggy

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vizitat, sâmbătă, Alba Iulia. El s-a plimbat prin Cetate alături de liderii PNL Alba, a asistat la un spectacol al schimbului de gardă și și-a făcut prieteni noi, mai precis a ”cunoscut-o” pe Ziggy, oița din pluș pe care un albaiulian o poartă cu el peste tot și le cere VIP-urilor întâlnite, pe drum sau la evenimente, să facă împreună o poză.

Se știe deja că lui Orban nu-i lipsește umorul – anul trecut s-a plimbat cu o maimuță adevărată pe umăr și s-a lăsat fotografiat, la un târg din județul Sibiu – așa că nu a fost o problemă ca azi să ”stea la o poză” cu Ziggy.

Liderul liberalilor a venit în acest weekend la Alba Iulia pentru az participa la Gala „Tineri pentru viitorul României” organizată de TNL Alba. Evenimentul a avut loc vineri seara, la Domeniile Mar’tinutzi. Au fost vor fi premiaţi tineri – elevi, sportivi, întreprinzători – care s-au făcut remarcați prin realizările lor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO: Ludovic Orban, președintele PNL, și-a făcut prieteni noi la Alba Iulia – S-a fotografiat cu oița Ziggy

  1. oliv 28.05.2018 la 17:06

    berbecul la oita trage!