Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Lucrări de infrastructură la Aiud: Mai multe străzi întră în reparații capitale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Lucrări de infrastructură la Aiud: Mai multe străzi întră în reparații capitale

Mai multe străzi din municipiul Aiud vor întra în lucrări de reabilitare și la partea carosabilă și la trotuare, începând de miercuri, 6 aprilie.

Miercuri, 6 aprilie 2022, în jurul orei 08:30, demarează lucrările de modernizare a sistemului rutier pe strada Morii, segmentul de drum cuprins între sensul giratoriu de la Penny și intersecția cu strada Băilor. Traficul rutier va fi închis pe întreaga perioadă de executare a lucrărilor. Penitenciarul Aiud va avea acces rutier pentru mașinile instituției, astfel încât activitatea să nu fie afectată. Pietonii vor putea circula pe trotuar.

La finalizarea acestui tronson se va continua cu porțiunea cuprinsă de la intersecția străzii Morii cu strada Băilor până la podul de pe str. Stadionului, iar ulterior vor fi efectuate lucrări pe tronsonul cuprins între pod până la sensul giratoriu din Micro.

Lucrările de reabilitare a podului de pe str. Stadionului vor demara joi, 7 aprilie 2022, accesul rutier și pietonal fiind închis pe perioada lucrărilor.

Alte lucrări au demarat în municipiul Aiud, în paralel cu celelalte.

Strada Transilvaniei-Morii, inclusiv podul, vor intra în reabilitare. Zilele următoare încep lucrările.

Strada Vâlcele intră și ea în reabilitare completă, urmând a fi sistematizate partea carosabilă și trotuarele.

Pe strada Axente Sever se înlocuiește conducta de alimentare cu apă, fiind uzată moral și subdimensionată, urmând ca zona să fie refăcută după intervenție.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea