Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară.

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, care au acces astfel între primele 12 formații din țară la acest nivel competițional. La ultimul turneu, în Sala „Olimpia” din București (primul a fost la Sf. Gheorghe), formația din Cetatea Marii Uniri a înregistrat, în ordine, rezultatele: 40-45 cu CSȘ Sfântu Gheorghe, 72-34 cu ACS Ralph Brașov și 43-55 cu Olimpia București.

În clasamentul grupei 3: 1. CSȘ Sf. Gheorghe 12 p (6 victorii), 2. Olimpia București 10 p (4 succese, două înfrângeri), 3. LPS Alba Iulia 8 p (două partide adjudecate și 4 insuccese), 4. Ralph Brașov 6 p (numai eșecuri). În acest sezon, la Under 14, Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a câștigat 9 partide și a pierdut 7 întâlniri. În faza a treia au fost alcătuite 4 grupe a câte 4 formații, cu două turnee (4 și 5), iar primele 3 clasate din fiecare grupă s-au calificat în turneul semifinal (12 echipe repartizate în două grupe, se joacă în perioada 28-31 martie), turneul final fiind prevăzut între 17 și 21 aprilie (8 echipe).

Lotul a fost format din Karina Marina Onea, Antonia Jitaru, Anastasia Jitaru, Ingrid Baicon-Ciban, Georgiana Panescu, Alexia Panescu, Carla Alexandru, Maya Ioana Niga, Alexia Birău (recuperată după accidentare), Alina Balaș, Cristina Maria Cioara, Alesia Popa (cu două perechi de surori, Jitaru și Panescu).

De asemenea, în weekend, la Arad, este un nou turneu, la Under 13, LPS Alba Iulia fiind aproape de o altă calificare la turneul semifinal, clasându-se pe locul secund al ierarhiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea