Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, LIVE-TEXT, Sportul Petrești – Viitorul Sîntimbru 3-1 (2-1), în semifinalele Cupei României | Ștefan Fogoroși, învins de fosta echipă, finala Cupei: Transalpina Șugag – Sportul Petrești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce Transalpina Șugag a reușit ieri calificarea în finala Cupei României de la Zlatna, 4-0, cu CIL Blaj, la Petrești, Sportul a învins Viitorul Sîntimbru, scor 3-1 (2-1). Astfel, fosta echipă a lui Ștefan Fogoroși va disputa finala, în 16 iunie, cu Transalpina Șugag, antrenorul Doru Oance aavând șansa să câștige al doilea trofeu la rând, după cel de anul trecut, cu Șurianu Sebeș.

În primul meci din 2018, Sportul a învins în Liga a 4-a, dificil, cu 3-2, printr-un penalty acordat în prelungiri, la meciul de debut al lui Doru Oancea.

*1-0, MIN. 7: Buligă l-a depășit în viteză pe D. Hulea, a centrat în gura porții, iar D. IANC a reluat sub bară.

*1-1, MIN. 39: BRÎNZĂ a egalat din apropiere, după o acțiune superbă a lui Nicola pe flancul stâng

*2-1, MIn. 43: JAVLA a înscris cu un șut de senzație, o boltă de la mare distanță, ce l-a surprins pe portar

*3-1, MIN. 90: AFRAPT împinge balonul în plasă, după ce lobul lui T. Mărginean a lovit transversala

*Oaspeții au cerut penalty în minutul 71!

După pauză, Buligă (53) a șutat din unghi, a parat Pascu. Javla (57) a tras de la distanță, minge deviată, Pascu – eroul partidei, a reținut, Oțoiu (65) a șutat de la distanță, mingea a șters transversala. Fază litigioasă în minutul 71, când Horeiciuc a solicitat penalty după un contact cu Dr. Pop, situație ce a provocat protestele vehemente ale băncii vizitatoare. G. Oltean (84) a irosit două ocazii mari, în apropierea porții, iar Afrapt (85) a șutat de la distanță, minea lovit încheietura barelor.

Min. 14, Coltor este blocat de Pascu în 8 metri. Nicola (21) a ratat egalarea, cu un șut puțin peste.  După egalare, în minutul 41, Coltor a șutat de la 18 metri, Pascu a prins în doi timpi. Pascu are două intervenții excelente la șuturile lui Coltor și D. Ianc (44).

Din distribuția vizitatorilor absentează, din motive legate de serviciu, trei piese grele, R. Morar, Dreghiciu și Sașa. O nouă lovitură pentru Fogoroși, Negură – întindere musculară la gambă a părăsit terenul în minutul 4, înlocuit de Horeiciuc.

Echipe de start:

Sportul: Dr. Pop – Samoilă, Borșoi, Pamfiloiu, Ov. Stancu – Javla, Ludwig – D, Ianc, Bălaș, Buligă – Coltor; rezerve Dobre, Gombocz, Gavriluță, G. Oltean, S. Gheorghe, Aftapt, T. Mărginean. Antrenor Doru Oancea.

Viitorul Sîntimbru: Pascu – D. Hulea, Ov. Crișan, E. Hălălae, C. Hălălae, Oțoiu, Al. Stan, Negură, Nicula, Brînză, Birk; rezerve M. Iacșa, Horeiciuc, I. Micu, Ganga, Lupea. Antrenor Ștefan Fogoroși.

Arbitri V. Costin (Alba Iulia), Aur. Sârbu (Aiud), R. Uleșan (Alba Iulia); rezervă A. Nicola II (Alba Iulia) Observator F. Mărginean (Aiud)

[nggallery id=5672]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea