Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE-TEXT: Metalurgistul Cugir – Crișul Chișineu Criș 1-1 (1-0) | Doar remiză sub Drăgana, oaspeții au egalat în inferioritate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut o remiză la primul meci din retur, 1-1 (1-0), cu Crișul Chișineu Criș, în derby-ul de sub Drăgana.

Coșmarul arădean continuă pentru formațiile din Alba, „roș-albaștrii” fiind egalați prin Modan (79) – când oaspeții erau în inferioritate numerică, Necșulescu (27) – deschizând scorul. Într-o rundă cu rezultate favorabile, cugirenii au ratat șansa să se apropie de lider la 4 puncte și să urce pe poziția secundă!

*1-0, MIN. 27: NECȘULESCU a transformat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri, o execuție vicleană, peste zid, în vinclul din stânga lui Dragău

*1-1, MIN. 79: MODAN, lansat în adâncime de Gâlcă, l-a driblat pe Crivăț în lateral dreapta și a trimis în poarta goală!

*Călin Moldovan: „Inexplicabil, eliminarea lui Bozian ne-a făcut mai mult rău!”

La prima vedere, pare inexplicabil acest rezultat. Am avut jocul în mână, dar paradoxal, eliminarea lui Bozian ne-a făcut mai mult rău. Nu știu ce s-a întâmplat, având om în plus, a dispărut luciditatea și totul a culminat cu golul primit foarte ușor. Trebuia să avem mai multă maturitate, sunt dezamăgit de rezultat și de faptul că nu am gestionat corespunzător superioritatea numerică„, a spus Călin Moldovan.

*Adrian Abrudean: „În condițiile date, este excelentă remiza”

În condițiile date, sunt foarte mulțumit de punctul scos in extremis, împotriva unei echipe de posesie, experimentată. Situația a devenit foarte complicată în inferioritate numerică. Bozian mi-a spus că a înjurat, dar mai mult ca o descărcare pentru o fază, nu la adresa arbitrului. A contat că ne-am păstrat organizarea de joc și am profitat de situațiile de contraatac, pentru că știam că vor fi oportunități. Sunt mândru de băieții mei, au făcut rispă de efort pentru a suplini omul în minus și mă bucură acest punct cucerit după ce am jucat în 10 aproape o repriză”, a menționat Adrian Abrudean.

*Bozian eliminat direct în minutul 48!

În repriza a doua, în minutul 48, Bozian a fost eliminat direct, pentru injurii, după un dialog la centrul terenului cu arbitrul! Prima ocazie a actului secund a fost șutul lui Șaucă (61) – prins în doi timpi de portar. Nou-intratul Făgărășanu (67) a reluat modest cu capul, pe centru, la centrarea lui Șaucă. În minutul 71, Dragău a intervenit salutar, cu piciorul în fața lui Făgărășanu, scăpat singur, iar la faza următoare Șaucă a solicitat  un penalty după un duel cu Pavel în lateralul careului mare. În minutul 73, Făgărășanu a executat o lovitură liberă laterală, în brațele portarului. I. Grozav (76) – la un pas de autogol, la o minge lungă către M. Matei! Ciornei (83) putea aduce avantajul în tabăra oaspeților, însă Crivăț a respins în lateral șutul din 14 metri! Modan (86) – șut din unghi, pe contraatac, peste transversală. Făgărășanu (88) a tras din întoarcere, pe centru, a reținut Dagău. Șuteu (88) – nu ajunge balonul în careul mic. Dragău a respins fabulos șutul lui Necșulescu (90+2), iar apoi Făgărășanu a reuat alături din careul mic.

Prima ocazie a jocului este semnată de Șaucă (2) – șut în diagonală, pe lângă colțul lung. Ocazie imensă pentru oaspeți, M. Matei (7) – scăpat singur a fost blocat de Crivăț, la 10 metri, iar apoi reluarea lui I. Ianc este respinsă din fața porții de un fundaș! Același M. Matei (12) șutează pe jos, de la 16 metri, în brațele portarului. În minutul 38, intervenție extraordinară a portarului Dagău, ce a respins de lângă bară mingea deviată de Modan, aflat la un pas de autogol. Bozian replică cu un șut de la 18 metri, prins de Crivăț (39). Diagonală P. Păcurar (41) pentru Vitinha, al cărui șut din unghi, din 8 metri, este respins de portarul ieșit în întâmpinare. Necșulescu (45) a încercat un lob de la 15 metri, Dagău a reținut.

În tribune sunt în jur de 400 de spectatori, gazdele evoluează în roșu-albastru, iar vizitatorii în alb-albastru.

*Ov. Morariu – noul căpitan

La prima reprezentație a anului, „roș-albaștrii” se prezintă după o campanie interesantă de achiziții. În prima formulă din retur sunt 6 jucători nou-veniți: Bold, Ov. Morariu – noul căpitan al Cugirului în absența lui Itu, I. Grozav, Vitinha, P. Păcurar, Cîrstean,

Echipe de start:

Metalurgistul: Crivăț – Bold, Ov. Morariu/ cpt, I. Grozav, Vitinha – Șaucă (81, Șuteu), Dican, P. Păcurar, Dicu (89, Dohotariu) – Necșulescu, Cîrstean (62, Făgărășanu); rezerve N. Bănică, Lang, M. Neagu, Vărărean. Antrenor Călin Moldovan.

Crișul: Dagău – Clej, (90+1, Lezeu) Pavel/ cpt, Siminic, Suslak (82, Ciornei) – Piț, Gâlcă, I. Ianc, Bozian – Modan, M. Matei (81, Maghici); rezerve Mucha, D. Lazăr, Sabău, Lezeu, Lung,. Antrenor Adrian Abrudean.

Arbitri: Cl. Ștef, V. Gașpar, B. Albu (toți Tg. Mureș) Observatori D. Lucaciu (Cluj), D. Micșa (Timișoara)

Avertismente: Vitinha (50), Ov. Morariu (85) / Suslak (38) *Cartonaș roșu; Bozian (48)

[nggallery id=6813]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea