Ziarul Unirea

FOTO, LIVE TEXT: Industria Galda – CSC Sânmartin 2-1 (1-0) *Haiduc a adus victoria în prelungiri în Vinerea Patimilor!

În Vinerea Patimilor, Industria Galda de Jos a învins dramatic, în ultimele secvențe pe propriul teren (gol Haiduc în minutul 90+3) pe CSC Sânmartin, scor 2-1 (1-0), meci contând pentru etapa a 19-a a Seriei a 5-a a Ligii a 3-a. Scorul a fost deschis de A. Cîmpean (31, din penalty) – atacantul marcând al 4-lea gol în fața suporterilor în ultimele două meciuri.

Elevii lui Paul Ciucă au câștigat trei puncte imense întrucât au avut un act secund de coșmar. Vizitatorii au egalat în min. 54 prin căpitanul Gh. Popescu și peste 5 minute au rămas în inferioritate prin eliminarea lui Ghilea. „Au fost cele mai nemeritate și norocoase puncte obținute de când antrenez și joc fotbal. Dar până la urmă, s-a întors norocul, am câștigat puncte, pe care le-am pierdut altădată„, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

ELIT

*Cătălin Ștef – îngerul păzitor!

Paradoxal, bihorenii au controlat ostilitățile și s-au întrecut în ratări din toate pozițiile. Portarul Cătălin Ștef s-a dovedit îngerul păzitor, păstrând remiza până în prelungiri, când Haiduc a marcat, contrar cursului jocului. Acest succes parafează practic salvarea de la retrogradare a nou promovatei, ce are parte de Sărbători Pascale fericite.

*min. 90+3: HAIDUC înscrie din apropiere, la ultima fază, după o lovitură liberă executată de Cioară.

*min. 92: iarăși Ștef a avut o paradă de efect în fața lui Gh. Popescu.

*min. 89: altă ocazie a oaspeților, Zadori, care trage peste de la 12 metri.

*min. 87: iarăși oportunitate a oaspeților, Gh. Popescu deviază pe lângă din careul mic.

*min. 86: intră Zadori, a ieșit Jurcă.

*min. 84: o nouă oportunitate pentru oaspeți: Grosu a șutat puțin peste transversală, iar la faza următoare, cap pe lângă Cervinschi!

*min. 83: ultima înlocuire la gazde, D. Lupșan cu Chirilă.

*min. 78: a ieșit Frențiu, a intrat Cioară, la Industria.

*min. 76: a intrat Olariu, a ieșit Pantea, la oaspeți

*min. 75: două înlocuiri la gazde, intră Apetri și R. Lungu, au ieșit A. Cîmpean și P. Medrea

*min. 71: șut Bodea, respins în lateral de C. Verdeș

*min. 70: Ștef intervine iar excelent în fața lui Cr. Jurca, scăpat singur în lateral și evită golul!

*min. 67: contraatac periculos al oaspeților, dar Jurcă nu găsește cadrul porții, cu un șut de la 14 metri.

*min. 65: Chira este avertizat.

Actul secund este dominat de vizitatori, ce controlează ostilitățile.

*min. 59: Ov. Ghilea primește al doilea avertisment, pentru un fault la Bodea și este eliminat. Oaspeții rămân în inferioritate numerică.

*1-1, MIN. 54: după un corner de pe partea dreaptă, OCT. POPESCU înscrie cu capul din apropiere, din careul mic.

*min. 53: Ștef are o intervenție de excepție în fața lui Gh. Popescu

*min. 52: ocazie mare de egalare, cap milimetric pe lângă bara stângă Mintaș

*min. 47: galben pentru D. Lupșan (Industria)

*min. 46: Cr. Copil a fost înlocuit de A. Grosu

Pauză

*min. 41: Ștef reține șutul trimis de Pantea, pe jos

*min. 32: Ștef scoate de sub bară lovitura de cap trimisă de Gh. Popescu

*1-0, MIN. 31: A. CÎMPEAN marchează din lovitura de la 11 metri, cu un șut în stânga portarului. Atacantul gazdelor este la al 4-lea gol consecutiv marcat în fața suporterilor locali, după hat-trick-ul din meciul cu Unirea Dej.

*min. 30: penalty pentru gazde, A. Cîmpean fiind împins la un duel aerian de portarul advers, ieșit neglijent la 12 metri.

*min. 27: ocazie mare a Industriei, Baghiu șutează pe lângă bara dreaptă, din cădere, de la 5 metri, după pasa lui Bodea.

*min. 23: prima acțiune notabilă, Frențiu trage de la 20 de metri peste bară. În rest, jocul a trenat, transformându-se într-o luptă surdă, fără orizont.

*min. 20: avertisment pentru Ov. Ghilea pentru fault la D. Lupșan. În următoarea fază s-a creat o busculadă, în care au fost implicați jucători de la ambele echipe, iar Căt. Ivașcu a fost avertizat pentru bruscarea unui adversar.

Echipe de start: *Industria: Căt. Ștef – Haiduc, Al. Man, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu – Frențiu, P. Medrea, D. Lupșan, Bodea – Baghiu, A. Cîmpean; rezerve: M. Ordean – Apetri, M. Bota, Chirilă, Goangă, Cioară, R. Lungu. Antrenor Paul Ciucă.

*CSC Sânmartin: C. Verdeș – S. Matei, Mintaș, Cervinschi, B. Chira, G. Bogdan, Jurcă, Ov. Ghilea, Pantea, Gh. Popescu, Copil; rezerve: S. Ghilea, Boitoș, Zadori, Ad. Olariu, Grosu, Mangra, Tocuț. Antrenor Florin Farcaș.

[Gallery not found]

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

Ovidiu Pănăzan (powerlifting), pentru al șaselea an consecutiv desemnat cel mai bun antrenor din Alba la secțiunea sporturi neolimpice

Gala Sportului Județean 2020, una derulată doar în mediul online, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, i-a adus… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO, LIVE-TEXT: SCM Zalău – CSO Cugir, în prima manșă a barajului pentru Liga a 2-a

CSO Cugir, campioana Seriei a 9-a din Liga a 3-a, jde la ora 18.00, sub Meseș, pe Stadionul “Municipal”, cu… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro