Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: La „Stade de France”, alertă la Centrul Media, înaintea meciului Franța – România, ce deschide Euro 2016!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Franta Romania Euro 2În urmă cu o oră, alertă la Centrul de Presă din incinta arenei „Stade de France”, ce va găzdui partida Franța – România ce va deschide Euro 2016.

Jurnaliștii din Centrul Media au fost evacuați pentru un sfert de oră, motivul fiind intervenția geniștilor, însoțiți și de un câine dresat în acest sens, pentru a detecta materiale explozibile, care au controlat cu rigurozitate încăperile rezervate reprezentanților mass-media.

N-a fost decât un control de rutină, panica nu s-a instalat, iar lucrurile au intrat rapid în normalitate pentru cei peste 300 de jurnaliști prezenți în respectiva zonă.

*Deja nebunie în jurul arenei

Franta Romania Euro 3Cu trei ore înaintea startului, grupuri de suporteri s-au strâns în preajma arenei, atât francezi, cât și români, care au ocupat terasele din apropierea stadionului.

Organizatorii îi supun pe suporteri unui control riguros, fanii fiind nevoiți să treacă prin trei filtre de securitate.

Fanii echipei noastre naționale sunt gălăgioși și încrezători, iar până în prezent nu s-au inregistrat incidente deși grupurile de suporteri s-au intersectat pe traseu. Conform Prosport, poliţia franceză, în alertă cu doar câteva ore înainte de startul Campionatului European. Circulaţia metroului din Paris a fost oprită, oamenii blocaţi în tren fiind evacuaţi de forţele de ordine, după ce un colet suspect a fost găsit în staţia Chatelet.

Foto: Maszol.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea