FOTO: La Alba Iulia a început curăţenia de primăvară! Lucrătorii de la Polaris prezenţi în mai multe zone din oraş unde au demarat activităţi specifice de salubrizare/ igenizare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În acest sfârşit de săptămână, lucrătorii operatorului de salubrizare din Alba Iulia, au fost zăriţi în mai multe zone din oraş, unde au demarat activităţile specifice curăţeniei de primăvară.

Primăria Municipiului Alba Iulia şi SC Polaris – M Holding SRL dau startul curăţeniei de primăvară. În săptămânile următoare vor lucra să facă oraşul “lună”! Scopul acţiunilor este curăţarea tuturor cartierelor, spaţiilor verzi, străzilor şi parcurilor din municipiu de deşeurile aruncate la voia întâmplării, în natură, dar şi conştientizarea păstrării curăţeniei de către toţi locuitorii oraşului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citeşte şi: Primăria Alba Iulia demarează acțiunea ”Curățenia de primăvară” – Programul activităților de salubrizare și zonele în care se desfășoară

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Operatiunile de măturat manual şi mecanizat vor continua şi săptămâna viitoare, când operatorul de salubrizare va acţiona şi în alte zone din oraş, având în vedere temperaturile pozitive înregistrate din această perioadă, care permit efectuarea acestor operaţiuni de curăţenie.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

M10 13 martie 2017 at 13:29

Va inscrieti in „Romania 100”.

Comentariile sunt oprite