Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Insulă de întoarcere în Partoș, înainte de podul peste râul Mureș: Se asigură întoarcerea vehiculelor de pe sensul de circulație Alba Iulia – Sebeș pe sensul opus Sebeș – Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Insulă de întoarcere în Partoș, înainte de podul peste râul Mureș: Se asigură întoarcerea vehiculelor de pe sensul de circulație Alba Iulia – Sebeș pe sensul opus Sebeș – Alba Iulia

Angajații primăriei municipiului Alba Iulia au realizat vineri, 16 aprilie, o amenajare pentru circulația rutieră pe strada Regimentul V Vânători, în vecinătatea podului peste Mureș, la intersecția cu strada Liliacului.

„Am realizat, astăzi, o amenajare pentru circulația rutieră pe strada Regimentul V Vânători, în vecinătatea podului peste Mureș, la intersecția cu strada Liliacului. Prin amenajarea rutieră realizată, se asigură întoarcerea vehiculelor de pe sensul de circulație Alba Iulia – Sebeș pe sensul opus Sebeș – Alba Iulia, pentru accesul spre Șoseaua de centură și spre autostrada A10.

Au fost prevăzute canalizații de trafic realizate din marcaj rutier și ghidare verticală cu stâlpi reflectorizanți. Traficul rutier pe direcția principală Alba Iulia – Sebeș nu este afectat, iar circulația se poate realiza în toate direcțiile.

Dorim să reamintim faptul că amenajarea rutieră este provizorie, str. Regimentul V Vânători fiind inclusă într-un proiect de mobilitate urbană aflat în derulare.

Sensul giratoriu provizoriu de la intersecția străzii Regimentul V Vânători cu strada Dacilor a fost desființat”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea