Rămâi conectat

Sport

FOTO: Înotători de la LPS Alba Iulia, la etapa regională, copii 10-11 ani

Dan HENEGAR

Publicat

în

Recent, la Baia Mare, în bazinul de înot “Gheorghe Demeca”, s-a disputat etapa regional a Campionatului National de Copii 10-11 ani, concurs care a contat în vederea îndeplinirii baremelor de calificare, în probele de 200 metri liber și 200 metri mixt, la finala din luna iunie a Campionatului Național de Copii.

Au luat startul peste 170 de competitori, de la 27 de cluburi din Transilvania, între care și 13 înotători de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, pregătiți de profesorii Daniela Bob și Marius Lobonțiu.

Sportivii din Cetatea Marii Uniri au obținut 6 medalli (una de aur, 4 de argint și una de bronz), precum și 5 calificări la etapa finală. Medaliile au fost adjudecate de Cristiana Adam (10 ani) – o medalie de aur în proba de 50 metri spate, două medalii de argint la 200 m liber și 200 m mixt; Matei Turuș (11 ani) – două medalii de argint la 50 metri spate și 50 m liber și David Begov-Ungur (10 ani) – bronz la 50 metri bras. Pe lângă sportivi medaliați, s-au mai calificat la finală Ilinca Ileană-Pienariu (11 ani) – locul 4 la 50 metri spate și Robert Constantinescu (11 ani), mai fiind aproape să reușească și Ștefan Nechita-Vesa și Tudor Bucatcă. Urmează, la finele acestei săptămâni, tot la Baia Mare, calificările pentru finala Campionatului Național de Cadeți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea