Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Inaugurare cu politicieni ”de marcă” a sediului Partidului Mișcarea Populară Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Președintele PMP Alba Clement Negruț a tăiat panglica alături de Eugen Tomac și Sebastian Lăzăroiu

Sediul din Alba Iulia a Partidului Mișcarea Populară Alba a fost inaugurat joi, în prezența conducerii de la nivel național. Au fost prezenți președintele PMP – Eugen Tomac, vicepreședintele Adrian Papahagi, secretarul general Cristian Petrescu, președinta organizației de femei – Ruxandra Dragomir, președinți ai unor organizații județene înființare recent – Valerian Vreme, Laura Bota, Mihaela Stoica, Simona Dărăban, Alexandru Lăcătuș și invitatul din partea Fundației Mișcarea Populară – Sebastian Lăzăroiu.

După discursurile de felicitare și de prezentare a principalelor obiective politice ale noului partid, susținute de invitați, președintele PMP Alba, Clement Negruț a prezentat echipa provizorie de conducere a organizației județene (până la organizarea alegerilor), formată din vicepreședinții interimari Mircea Lămurean, Ioan Bucur, Doru Fărcaș, Ionaș Lascu și George Costinaș. Negruț a mai precizat că PMP Alba are în prezent 114 membri cu adeziuni semnate într-o singură săptămână, că urmează să se ia legătura și cu simpatizanții care și-au exprimat dorința de a se înscrie în partid și că alături de el au venit din PDL Alba 4 membri ai organizației din Sebeș.

Sunt oameni din PDL care vor să facă o altfel de politică. Eu am militat pentru asta și pe toți cei care se regăsesc în modul acesta de a face politică îi aștept cu mare drag și credeți-mă că îi cunosc atât de bine încât voi ști să fac o selecție”, a spus Clement Negruț.

Pentru mine este o mare bucurie să fiu prezent la Alba Iulia – Capitala Marii Uniri. Sunt convins că evenimentul la care asistăm astăzi va fi intens reflectat atât în țară cât și în rândurile românilor de peste hotare. Am venit aici cu un mesaj cât se poate de sincer. Pentru noi a face politică înseamnă a lupta pentru interesul național. Știm că societatea s-a săturat de modelul de politică pe care îl promovează USL. Suntem o națiune puternică, suntem europeni, prin urmare trebuie să avem mai multă demnitate pentru a ne apăra interesele”, a spus președintele PMP Eugen Tomac.

Deputatul Clement Negruţ a anunțat la începutul lunii septembrie că a părăsit PDL Alba și s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară unde a preluat funcţia de preşedinte interimar la nivelul judeţului Alba. De asemenea, a fost numit coordinator al partidului pe Regiunea Centru și membru în structura Consiliului Executiv Naţional al formaţiunii politice condusă la nivel naţional de Eugen Tomac.

Sediul PMP Alba se află pe strada Traian nr.10, foarte aproape de sediul PDL Alba unde Negruț a activat peste 14 ani.

[nggallery id=325]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea