Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Înaintări în grad la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba cu ocazia Zilei Naţionale a României

Bogdan Presecan

Publicat

în

Vineri, 28 noiembrie 2014, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în cadrul unei şedinţe festive, a fost sărbătorită Ziua Naţională a României şi aniversarea celor 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri. Cu aceeași ocazie, 49 de poliţişti ce au obţinut rezultate deosebite în activitatea profesională, au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Potrivit unui comunicat remis presei de IPJ Alba, “această activitate a fost condusă de domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la ea participând şefii de servicii şi subunităţi, şefii de birouri, poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală şi poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

În deschidere a fost intonat Imnul Naţional şi evocat momentul Marii Uniri iar şeful inspectoratului a prezentat mesajul domnului viceprim – ministru pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne Gabriel Oprea, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

În continuare, comisar şef de poliţie conferenţiar doctor Ciută Marius din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a prezentat tema intitulată „ 1 Decembrie 1918 – 1 Decembrie 2014 – 96 de ani de la Marea Unire, actul de naştere al Statului Unitar Român”.

Momentul a fost urmat de festivitatea avansării în gradul profesional următor a unui număr de 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

S-a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne şi Dispoziţiei Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba prin care 49 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba (18 ofiţeri şi 31 de agenţi), au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Un alt ofiţer a fost înaintat, la termen, în gradul profesional următor.

Pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională, conducerea inspectoratului a adresat felicitări celor 50 de poliţişti avansaţi şi le-a urat succes.

Totodată, cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, seful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a adresat tuturor poliţiştilor din subordine, urări de sănătate, succes în activitatea ce o desfășoară şi împliniri alături de familii şi cei dragi.”

 [nggallery id=2687]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP Administrația municipiului Alba Iulia a lansat, recent, licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede achiziționarea de autoturisme electrice și autoturisme hibrid plug-in. Citește și: Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea