Rămâi conectat

Sport

FOTO: În Liga a IV-a, Olimpia Aiud – Dalia Sport Daia Română 2-1 *Victorie chinuită pentru „olimpici”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În primul meci din cea de a 19-a etapă a Ligii a IV-a, Olimpia Aiud Olimpia Aiud-Dalia Sport Daia Romana53a întâlnit Dalia Sport Daia Română, într-o partidă interesantă, care i-a adus faţă în faţă pe foştii antrenori ai Europei Alba Iulia, Radu Andone şi Ştefan Fogoroşi. Meciul s-a încheiat la cu victoria gazdelor 2-1 (0-1) prin golurile marcate de Val. Drăgan (46, 78), respectiv Drăgoi (38).

Partida disputată la baza sportivă „Aiudelul” a debutat cu un moment de reculegere dedicat memoriei fostului mare arbitru al României, Nicolae Rainea. Meciul a fost unul interesant, pe băncile celor două echipe aflându-se doi antrenori experimentaţi, Radu Andone (Olimpia) şi Ştefan Fogoroşi (Dalia). Dăienii au fost cei care au punctat primii prin Drăgoi (38), după un lanţ de greşeli în apărarea gazdelor şi au intrat cu avantaj minor la cabine. Imediat după reluare, Vali Drăgan, căpitanul „olimpicilor” a restabilit egalitatea (39). Olimpia a trecut în avantaj în minutul 78, când acelaşi Val. Drăgan a realizat dubla, contribuind decisiv la câştigarea celor 3 puncte.

[nggallery id=258]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea