Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: HC Alba Sebeş – Handbal Municipal Buzău 28-28 (15-15) *Doar o remiză în turneul de baraj pentru promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

HC Alba Sebes baraj 172HC Alba Sebeş a remizat, 28-28 (15-15), în ultima partidă a turneului de baraj de la Sibiu, cu divizionara secundă Handbal Municipal Buzău, un meci ce nu mai conta în ecuaţia promovării.

Partida a fost echilibrată în majoritatea timpului, cu ambele formaţii alternând la conducere: 19-16 pentru Sebeş, 21-19 pentru Buzău, care a condus apoi în final cu 28-26, Sebeşul reuşind egalarea. „Toată lumea ne transmite că se merge înainte, dar trebuie să ne aliniem după dorinţele finanţatorilor. Săptămâna viitoare o să facem o întâlnire, pentru o analiză a acestui sezon, iar antrenorul să-şi expună planul de perspectivă, ce are de gând, ce jucătoare pleacă„, a declarat preşedintele Virgil Costea.

Supărare mare în tabăra HC Alba Sebeş, dezamăgirea fiind evidentă la toate nivelurile. „Eu am făcut tot ce a depins de mine, acum îi las pe alţii să comenteze şi să vină să facă mai bine”, s-a mărginit să declare viceprimarul Adrian Bogdan. „Normal că nu este un moment fericit pentru echipă. Din păcate asta este, vedem ce se va întâmpla în viitor. Este un subiect mult prea fierbinte ca să discutăm acum”, a apreciat antrenorul Alexandru Weber.

Formaţia din Sebeş a ratat obiectivul sezonului, după înfrângerile suferite anterior cu Neptun Constanţa (20-29) şi CSM Ploieşti (22-25). Viitorul echipei pregătite de Alexandru Weber este incert, în condiţiile în care majoritatea jucătoarelor sunt la final de contract, antrenorul Alexandru Weber nu ştie dacă va mai continua.

Au înscris Marcela Malac – 7 goluri, Paula Chirilă şi Ioana Tămaş – câte 4, Lavinia Dobromir – 3, Anişoara Durac, Paula Hoha, Alexandra Oncu, Ana Ciolan, Mădălina Bonea – câte două.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea