Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Halloween Party – Fantome prietenoase”, la Clubul Copiilor Aiud. Cel mai frumos Jack-o-lantern, paradă a costumelor şi concursuri de dans, poezie şi cultură generală

Alexandra Mates

Publicat

în

clubul copiilor aiud02Joi, 30 octombrie, elevii care frecventează cercurile din cadrul Clubului Copiilor Aiud au intrat în atmosfera specifică sărbătorii de Hallowen,  în cadrul petrecerii “Fantome prietenoase”. Ei au învăţat lucruri interesante despre sărbătoarea groazei, desfăşurând diverse activităţi menite să le stimuleze creativitatea şi inteligenţa.

Scopul activităţilor a fost acela de a-i ajuta pe copii să afle elemente de cultură anglo-saxonă, tradiţiile şi obiceiurile din spaţiul anglo-saxon. De asemenea, au aflat şi provenienţa sărbătorii de Halloween, dar şi care sunt obiceiurile.

Sub îndrumarea cadrelor didactice, tinerii au marcat sărbătoarea groazei prin realizarea unor creaţii artistico-plastice, o paradă a măştilor şi costumelor, fără a lipsi şi cel mai frumos „Jack-o-lantern”, celebrul felinar făcut din bostan.

Pentru participarea acestora la  concursurile de dans, poezie şi de cultură generală, elevii au fost recompensaţi cu dulciuri, mere şi diplome de merit.

Halloween-ul este celebrat în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, în special în Statele Unite, Canada, Marea Britanie şi Irlanda, însă în ultimul timp din ce în ce mai mult şi în România.

[nggallery id=2514]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

80 de șoferi testați de polițiștii din Alba pentru alcool și droguri, prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 37.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

80 de șoferi testați de polițiștii din Alba pentru alcool și droguri, prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 37.000 de lei În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea